To nye letvægts lufttelte fra Westfield i smukke nye farver

af Pressemeddelelse fra Intercamp
Westfield lufttelt presse 150416 01

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at sætte forteltet op på din campingvogn eller tage det ned igen, så nu er der ingen undskyldninger for ikke at sætte fortelt op – selv ved kortere ophold på campingpladsen. 

Forteltene fra WESTFIELD, anvender luftkanaler i stedet for den mere traditionelle opbygning med stænger. Alle lufttelte i serien har 3-lags luftkanaler, som sikrer maksimal styrke, stabilitet og holdbarhed.

De kraftige luftkanaler gør, at luftteltene er stærkere og der er ingen metal- eller glasfiberstænger, som kan skade din vogn. Kun bløde luftkanaler der hviler direkte mod vognen.

Ved køb af et Westfield lufttelt medfølger en kvalitets pumpe, der gør det let at pumpe teltet op på ganske få minutter.

Westfield AirTube Carina

”Carina” er det hidtil mest avancerede lufttelt fra Westfield. Dette fortelt er det perfekte match til campisten, der ønsker mere af det hele. Masser af plads, intelligent design og funktioner der gør det dette oppustelige fortelt til det perfekte lufttelt. Derudover er luftteltet meget lettere end et fortelt med traditionelle stænger.

”Carina” forteltet har to sidedøre og tre frontåbninger, som kan åbnes helt op, hvilket sikrer optimal udluftning. I fronten findes der yderligere tre ”skylight” vinduer så man kan få et kig op til himlen. Alle side- og frontdøre har myggenet og mulighed for mørklægning. Bardunerne har refleks som ekstra sikkerhed.

Forteltet fås i 350 cm og 420 cm bredde.

• Mål (BxDxH): 350×240(260)x250cm
• Vandsøjletryk: 6000 mm
• Vægt 25 kg
• Vejl pris kr. 8.399,-

AAS System

Det nye og revolutionerende AAS System gør det muligt, at pumpe stængerne op fra én ventil. AAS er tilvalg, og kan købes og monteres som ekstraudstyr fra hhv. 1.499,- og 1.599,- kroner.

Westfield AirTube Gemini

I 2016 skifter vores bestseller navn fra Classic til Gemini. De nye flotte farver er ikke det eneste, som er nyt. Luftforteltet er nu fremstillet i en super lækker HydroTech SL kvalitet. Det UV beskyttede HydroTech SL har det nyeste Air Erect System fra Westfield. Et system der gør forteltet endnu hurtigere at sætte op på campingvognen.

Westfield lufttelt presse 150416 02Westfield AirTube Gemini
HydroTech har desuden den fordel, at det er let at rengøre samtidig med at materialet er vandafvisende og hurtigtørrende. Slidstyrken er også i top, og de kraftige barduner bevirker at teltet står godt selv i ekstremt vejr.

Gemini forteltet har mulighed for at åbne op fem steder. De tre panoramavinduer i fronten er udstyret med myggenet og mørklægning. Dertil kommer de to indgange i begge sider, så fleksibiliteten er helt i top.

Westfield Geminis mål og pris

• Mål (BxDxH): 390x235x245 cm
• Vandsøjletryk: 3000 mm
• Vægt: 14,4 kg
• Vejl. pris kr. 4.799,-

Teltene fås i følgene farver

Westfield lufttelt presse 150416 03

Find din nærmester forhandler på www.lufttelt.dk

 

Prøv også at læse disse indlæg