Tommy Boisen modtager AltOmCamping.dk’s Ærespris

af Bjarne Søby
aoc aerespris 2018 03

AltOmCamping.dk’s Ærespris er en ny pris, der hædrer personer, virksomheder eller organisationer, der har gjort noget ekstra ordinært for at fremme camping. Og den første modtager af prisen blev Tommy Boisen.

 

De fleste kender nok til Tommy Boisen. Hans arbejde gennem 41 hos Isabella har gjort ham til et kendt ansigt både blandt forhandlere og campister. 

Efter 41 i skiftende stillinger hos Isabella, er Tommy Boisen nu gået på pension. Og på Tommys sidste arbejdsdag – d. 21. december 2018 – overraskede vi Tommy på hans arbejdsplads, og overrakte ham AltOmCamping.dk’s Ærespris 2018.

Tommy Boisen blev både glad og overrasket, da Ann Karina fra AltOmCamping.dk overraskede ham på hans sidste arbejdsdag, og overrakte ham æresprisen.Tommy Boisen blev både glad og overrasket, da Ann Karina fra AltOmCamping.dk overraskede ham på hans sidste arbejdsdag, og overrakte ham æresprisen.

Et stærkt symbol

Selve prisen er udformet som en pløk, der er slået i en granitsten. Det symboliserer at modtageren af prisen har søgt at fremme camping som ferieform ved at gøre noget ekstraordinært, og med ukuelig vilje har gået lidt længere for at hjælpe campister og for at gøre camping til en endnu dejligere ferieform.

aoc aerespris 2018 01AltOmCamping.dk’s Ærespris 2018

Og det er lige præcis hvad Tommy altid har gjort. Og det er vi ikke de eneste, der synes. Prøv at se med i denne video, og se hvordan ihærdigt Tommy Boisen har arbejdet for camping og hjulpet andre gennem mange år. Og… du får også lidt at vide om Tommy Boisen, som de færreste nok var klar over 😉

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

DancamperDrømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar