Aktivt feriekoncept løfter energi, sammenhold og ferieglæde

af Bjarne Søby

Isabellafonden gennemfører for tredje år i træk det aktive familieferie projekt ”Isabella FamiliePower” i samarbejde med en række danske campingpladser og henrikleth.com. Formålet er at give familier gode aktive oplevelser på deres campingferie i Danmark.

 Isabella FamiliePower er netop veloverstået på syv forskellige campingpladser rundt omkring i Danmark. Her møder campingpladsens gæster op og deltager i gratis familietræning med Henrik Leth og hans team over en hel uge i sommerferien. Sammen får de sved på panden til bl.a. fitnessboksning, familie o-løb og Robinsondyst. Det booster både humør og energi og skaber uforglemmelige ferieminder blandt de deltagende familier. 

Sundt fællesskab 

”Vi ved, at flere og flere danske familier gerne vil have fokus på sundhed, træning og få pulsen op i løbet af dagen på deres ferier. Derfor er det godt for både vores samfund, familiefølelse og fællesskabet på campingpladserne, at vi tilbyder nogle særlige aktive sommerferieuger med motiverende, fysiske aktiviteter”, forklarer Henrik Leth. 

Da Henrik Leth besluttede sig for at undersøge, om han kunne lave et nyt aktivt feriekoncept i Danmark, vidste han, at folk ville kunne lide det, og at han med de rette samarbejdspartnere kunne tilføre nyt til både danskernes ferier og til campingbranchen generelt. 

”Jeg er taknemmelig for Isabellafondens opbakning og for at vi SAMMEN kan give vores lille bidrag til at børn, deres forældre og selv bedsteforældre får gode aktive oplevelser på deres ferie i Danmark”. 

Støtte til lokale sportsaktiviteter og campingpladser 

Gennem årene har Isabellafonden* blandt andet bidraget til en lang række sportsaktiviteter og campingpladser i hele Danmark til glæde og gavn for mange mennesker. Det afgørende for Isabellafonden er, at de støttede projekter er af høj kvalitet og skaber gode udendørs oplevelser.

Henrik Leth
Henrikleth.com er førende inden for udvikling af sundhedsdage, teambuilding og arrangør af træningsrejser. Henrikleth.com har gennem 25 år arbejdet med teambuilding, personlig coaching, kompetenceudvikling i folkeskolen, trænings¬rejser, triatlon-rejser, og arrangerer studieevents og kickoffs for gymnasier og universiteter. 

*Isabellafonden er ejer af Isabella A/S – Europas førende producent af fortelte og campingudstyr.

Prøv også at læse disse indlæg