Unik nyhed fra Isabella – Camp-let Classic North Limited Edition

af Bjarne Søby
camp let classic north 01

Som en hyldest til den nordiske natur lancerer Isabella Camp-let nu en Limited Edition udgave af den elegante Camp-let Classic. Den nye og eksklusive Camp-let Classic North variant bliver kun tilgængelig i 100 eksemplarer i hele Europa.

 

Fra den 23. marts 2018 lanceres en helt særlig udgave af den velkendte Camp-let Classic. Den særlige Limited Edition variant er skabt som en hyldest til den nordiske natur og danske designtraditioner.

Den nye Camp-let Classic North bliver kun lavet i 100 eksemplarer og hver vogn er nummereretDen nye Camp-let Classic North bliver kun lavet i 100 eksemplarer og hver vogn er nummereret

”Camp-let North Limited Edition understreger de nuancer, der er kendetegnende for den nordiske natur. Det vil sige, farverne er afdæmpede og rå med et touch af dybhavsblå”, fortæller Anne Halskov, Design Manager hos Isabella.

Camp-let North Limited Edition understreger de nuancer, der er kendetegnende for den nordiske naturCamp-let North Limited Edition understreger de nuancer, der er kendetegnende for den nordiske natur

En del af en ny kollektion

Den nye Limited Edition bliver også en del af en større familie. Isabella har til 2018 sæsonen præsenteret en ny North kollektion, som handler om at komme ud, at være ét med naturen og nyde hinandens selskab. Det er en moderne udgave af det simple liv med komfortable og stilrene fortelte, telte og matchende tilbehør lavet til friluftslivet.

Også indvendigt ser man North Nature farverne – både i selve Camp-let’en, og i det matchende tilbehørOgså indvendigt ser man North Nature farverne – både i selve Camp-let’en, og i det matchende tilbehør

Hele North kollektionen har nogle helt særlige kendetegn. ”Designet er enkelt og elegant. Vi har især fokus på, at der er balance mellem design, farver, symmetri og kontraster. Vigtigst af alt, har kollektionen klare referencer til det nordiske udtryk og danske designtraditioner”, uddyber Anne Halskov.

Hver Camp-let er unik

De 100 eksemplarer af den nye og nordisk inspirerede Camp-let Classic North Limited Edition bliver hver især nummeret. Hver vogn får et nummer på selve vognskallen og signeres personligt fra den danske fabrik. Derudover er Camp-let grundlagt i 1969 og derfor vil stelnumrene på de 100 eksemplarer gå fra nummer 69001 til og med 69100.

Den særlige Limited Edition udgave fås hos Camp-let forhandlere fra den 23. marts 2018 og indtil den er udsolgt.Den særlige Limited Edition udgave fås hos Camp-let forhandlere fra den 23. marts 2018 og indtil den er udsolgt.

Unik men med alle Camp-lets fordele

Den nye Camp-let Classic North teltvogn har rigelig plads til hele familien. Som den velkendte Classic og har også Classic North to sovekabiner med koldskumsmadrasser, opbevaringskappe med lommer, opbevaringsmuligheder og ventilationsåbninger, der sikrer et godt indeklima.

Camp-let Classic North har som standard et Deluxe køkken installeretCamp-let Classic North har som standard et Deluxe køkken installeret

Når du vælger en Camp-let North, får du en udstyrspakke med som standard. Limited Edition udstyrspakken består af et Deluxe køkken med to gasbrændere, vask, elektrisk vandhane med pumpe, vanddunk, opbevaringsrum og praktiske udtræksskuffer til bestik og andet køkkengrej.

Derudover får du et sæt sports alufælge 13”, et reservehjul med holder samt bagageboks til ekstra opbevaring af f.eks. køleboks, gasflaske, bagage med mere.

Også en stor bagageboks er med i standardudstyretOgså en stor bagageboks er med i standardudstyret

Kan udvides både med mere plads og yderligere funktionalitet

Som ekstraudstyr fås en gæstekabine (som lynes på) og et solsejl med specielle sidevægge. Desuden kan der tilkøbes ventilationsfront, tagboks letvægt, cykelstativ, topmadras og lamelbund.

Den foretrukne teltvogn i Danmark

Camp-let betyder ”at campere let”, hvilket også er hele formålet med en Isabella Camp-let. Den er både let at køre med og let at slå op. 3 enkelte trin, og man er klar til at nyde ferien på få minutter. Køkkenet svinges ud, vognen åbnes via et unikt indbygget fjedresystem og det store fortelt og sovekabinerne slås op i en og samme bevægelse. Det er et gennemtestet system, som kan håndteres af blot én person.

For mange er en Camp-let indbegrebet af et let, problemfrit og komfortabelt campinglivFor mange er en Camp-let indbegrebet af et let, problemfrit og komfortabelt campingliv

Hertil kommer at en Camp-let er kompakt, manøvredygtig og aerodynamisk. De særlige støddæmpere under teltvognen gør, at man sjældent mærker, at man kører med anhænger. Desuden betyder den lave vægt på 250 kg, at en Camp-let kan trækkes af selv den mindste bil.

Specifikationer:

  • Personer: 4-6
  • Kvadratmeter: 18 m2
  • Egenvægt: 250 kg.
  • Lasteevne: 250 kg.
  • Lukket mål: 323 cm x 160 cm x 95 cm
  • Åbent mål: 593 cm x 400 cm
  • Sengemål: 140 x 200 cm
  • Farver: Tweed & Grey
  • Materialer: Isacryl

Få flere oplysninger om Forhandlere og priser her: Isabella Camp-let

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Så er det – IGEN – tid til at skifte fortelt!

Er du også træt af at skulle skifte fortelt to gange om året? Det behøver du ikke længere. Med et StandBy telt fra Svensk Telt, skal du aldrig mere brug tid på at skifte fortelt
Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar