En Camp-let må trækkes af (næsten) alle biler

af Clara

Denne artikel er lavet som et sponsoreret partnerskab med Camp-let

I takt med, der kommer et stigende antal el-biler og mindre økonomiske biler på gaden, er der en stigende interesse lette campingenheder som f.eks. teltvogne. Årsagen er, at mange nyere biler ikke må trække tunge enheder som f.eks. en campingvogn.

En Camp-let er nok en af markedets mest ikoniske teltvogne. Det er teltfabrikken Isabella, der står bag Camp-let, og den er både dansk designet og produceret. Den har gennem årtier fungeret som feriebolig for mange familier.

Med en totalvægt på 500 kg. kan en Camp-let sagtens fungere som en feriebolig for 4 personer. Og vælger man at sætte et anneks på, bliver der plads til 6 personer. Desuden er der fin plads til bagage.

En Camp-let yder ikke nogen særlig stor vindmodstand, og man mærker stort set ikke noget til den, når man kører. Så uanset om man kører på el, benzin eller diesel, så har den ikke nogen nævneværdig indflydelse på energiforbruget.

Den er både let at køre med, og let at stille op. Der er fin plads til bagage, og ved at tilkøbe ekstraudstyr som f.eks. anneks, solsejl eller fortelt, kan man tilpasse sin Camp-let præcist til ens behov og ønsker.

VI har været på flere rejser med en Camp-let, og vi har haft nogle dejlige oplevelser med teltvognen. 

På Ferie For Alle i Herning i år, var der mange interesserede gæster på Camp-let standen, hvor der var opstillet flere Camp-let modeller.

Der lavede vi denne video hvor Simon fra Camp-let fortæller om Camp-let 2023

Prøv også at læse disse indlæg