Annonce (læs mere efter annoncen)

Waeco CoolFreeze CFX-40 kompressor køleboks

af Bjarne Søby
CoolFreeze CFX-40 er en kompressor-køleboks. Dvs. den ikke er afhængig af temperaturen uden for køleboksen.

Vi har haft en Waeco CoolFreeze CFX-40 køleboks med på tur til Italien. Den er et dejligt supplement til køleskabet i campingvognen, og så holder den mad og drikkevarer køligt i bilen på rejsen.

Mange kølebokse kan kun køle ned til ca. 20 – 25 grader under den omgivende temperatur, men sådan er det ikke med en kompressor-boks. Den fungerer ligesom et køleskab og køler ned til den ønskede temperatur – uanset den omgivende temperatur.

Waeco CoolFreeze CFX-40 er i energiklasse A++ og har dybfrosttemperaturer ned til -22 °C. Det er rigtig meget for en mobil køleboks. Det effektive køling skyldes en specielt udviklet højeffektiv kompressor og en ekstra stærk isolering.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Boksene i serien CoolFreeze CFX kan bruges overalt i verden ved (næsten) ethvert strømnet. Uanset om der er tale om 12-, 24-, 110- eller 230 volt – vil den integrerede netdel registrere spændingstypen og indstille sig derefter. Køleboksene anvendes både i autocampere, campingvogne eller i både.

Hvis CoolFreeze CFX-40 bruges i bilen under kørsel, så skal man ikke være bange for at den tapper bilens batteri. Elektronikken i køleboksen afbryder køleboksen hvis spændingen på bilens batteri falder til under en given spænding.

Coolfreeze CFX serien fås i størrelser på hhv.  35, 40, 50, og 65 liter. Waeco CoolFreeze CFX-40 har en vejl. udsalgspris på kr. 6.999,-

Se med her hvor vi kigger nærmere på den meget anvendelig køleboks.

Se mere her: Waeco

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg