Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Autocamp – Stort udvalg af nye og brugte autocampere

af AltOmCamping.dk
autocamp aabent hus aug 2015 08

Autocamp i Låsby ved Århus startede op i 2001 med salg, service og udlejning af autocampere. Deres daværende hovedafdelingen blev placeret i store lokaler tæt ved Tilst, Århus.

Du kan se en videopræsentation af Autocamp her:

I 2005 flyttede Autocamp til nybyggede lokaler i Låsby, mellem Århus og Silkeborg. Her blev indrettet 1200 m2 showroom og 600 m2 topmoderne værksted. Autocamp tilbyder stadigvæk salg og service, men er stoppet med udlejning. Da Autocamp ligger lige ved motorvejen, er det utroligt nemt at komme dertil.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Det topmoderne værksted kan servicere alt fra autocampere og campingvogne til bilerDet topmoderne værksted kan servicere alt fra autocampere og campingvogne til biler

Værkstedet er topmoderne og kan servicere alle autocampere og campingvogne uanset mærke. De er specialister i forsikringsskader og ingen opgave er for lille eller stor. Skal der monteres ekstraudstyr, eller bygges om kan de være behjælpelige med det. Autocamp Teknik kan, udover at lave almindelig service på autocampere og campingvogne, også lave service på selve motordelen af autocamperne. På den måde kan man få løst begge dele på samme tid og sted og man skal undvære sin autocamper i kortere tid.

I det store indendørs udstillingslokale kan man se masser af nye Adria autocampere og brugte autocampere af forskellige mærkerI det store indendørs udstillingslokale kan man se masser af nye Adria autocampere og brugte autocampere af forskellige mærker

Igennem årene har Autocamp forhandlet flere forskellige mærker autocampere og har derfor en stor ekspertise inden for alle de forskellige typer autocampere der er på markedet. Uanset om det er en stor liner eller en kompakt van-model, så ved de hvad de snakker om.

I 2010 fik Autocamp som de første i Danmark forhandlerskabet af Adria Autocampere.

Johannes Dahl fortæller, ” Da vi fik forhandlingen af Adrias autocampere mærkede vi hurtigt den store interesse. Og det er ikke uden grund at Adrias autocampere er en af Skandinaviens mest solgte autocampere. Adria udmærker sig nemlig med gode priser, velindrettede vogne og skandinavisk design. Og når så kvaliteten samtidigt er så god som den er, kan det ikke undgå at skabe interesse.”

Denne flotte Coral Axess 670 SLT er utroligt rummelig og praktisk indrettetDenne flotte Coral Axess 670 SLT er utroligt rummelig og praktisk indrettet

Og så er den samtidig hyggeligOg så er den samtidig hyggelig

Se lige dette flotte badeværelse med separat brusekabine og masser af skabspladsSe lige dette flotte badeværelse med separat brusekabine og masser af skabsplads

At få forhandlerskabet af Adria autocampere har vist sig at være en klog beslutning.

“Vi har nu efterhånden forhandlet Adria autocampere i nogle år og vores kunder har taget rigtigt godt imod dem. Vi kan også mærke at interessen for dem stiger, hvilket vi sagtens kan forstå,” fortæller Johannes og fortsætter, “En autocamper i den prisklasse med 100% glasfiber sider og tag og et så stort program kan jo ikke være andet end interessant”.

Forretningen i Låsby er hyggeligt indrettet med infocaféForretningen i Låsby er hyggeligt indrettet med infocafé

Autocamp forhandler desuden autocampere af mærkerne Euramobil, Concorde og Karmann

Johannes fortsætter, “Det er meget vigtigt for os at kunden har en god købsoplevelse, derfor tager vi os al den tid der skal til for at give kunden den information de har brug for, besvare spørgsmål og vejlede dem således at kunden er sikker i sit køb. En autocamper er jo en stor investering”. Fortæller Johannes og afslutter, ” Det er vigtigt at kunden er glad og at autocamperen de køber lever op til deres forventninger således at de kan køre afsted på ferie uden bekymringer”.

 

Læs mere om AutoCamp Danmark her

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar