Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Smart transportvogn fra WeCamp

af Ann Karina

Hvorfor har ingen tænkt på det her før? En transportvogn med tilhørende taburetter og bordplade. Super praktisk til både camping og andet friluftsliv.

Når vi går rundt på messer, og især på Caravan Salon i Düsseldorf, der løber af stablen hvert år i slutningen af august/start september, ser vi ofte spændende og sjove ting. Da vi besøgte vores venner på WeCamps stand faldt vi fuldstændigt for denne smarte transportvogn med tilhørende taburetter og bordplade.

Transportvognen kan bruges til meget

Da den er lige til at klappe sammen og lægge bag i bilen, er den praktisk til både camping, men også til skovturen, strandturen, picnicen i parken, eller noget helt andet. Man kan selvfølgelig også bruge den som ”bare” transportvogn uden bordplade og taburetter. Den kan transportere alt fra bagage til din børn.

Tabuetterne er kompakte, så de fylder ikke så meget og bordpladen er lige til at rulle sammen. Hjulene på transportvognen er store og kraftige, så hvis man kører på f.eks. blødt som sand, synker hjulene ikke så nemt ned i sandet. Det gør også at den er mere terrængående end transportvogne med smalle hjul. Samtidigt giver det en stabilitet og højner kørekomforten for evt. de små passagerer i vognen. Den er også nem at manøvrere med.

God kvalitet

Transportvognen er lavet af solide materialer. Steller er sortlakeret aluminium, og selve vognen er lavet et gråt kraftigt polyester. Den sammenrullelige bordplade er bygget op af lameller der også er lavet af sortlakeret aluminium. Taburetternes stel er ligeledes sortlakeret aluminium og sædet er i kraftig polyester. Taburetterne kan sagtens holde til at en voksen mand sidder på dem.

Kan fås til foråret hos din campingforhandler

Transportvognen kan desværre ikke købes endnu (september 2021), men kan fås fra foråret. Den vil blive forhandlet hos de danske campingforhandlere. Tjek Campers hjemmeside for den nærmeste forhandler.

Prøv også at læse disse indlæg

1 kommentar

Birger Kjærbye 17. september 2021 - 7:56

Hej,

Kunne I give mig kontakt info på WeCanp. Vi vil gerne sælge/leje disse smarte vogne ud. Til næste sæson. Vi har en café lige ved indgangen til Dyrehaven og Bellevue

Vh Birger Kjærbye. Tlf 21747589

Du kan ikke kommenterer