Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

WeCamp Swing hængestol – et hit i mine øjne

af Ann Karina

Da vi for nyligt var på messen Caravan Salon Düsseldorf, faldt jeg over denne WeCamp Swing hængestol på WeCamps stand. Den blev øjeblikkeligt et hit i mine øjne, og jeg må sige, den bliver nok en fast del af mit campingudstyr.

Det jeg faldt for ved stolen, er at det er en moderne form for gyngestol. Og så at den kan pakkes sammen til at fylde næsten ingen ting. WeCamp Swing vejer under 5 kg., og tager mindre end to minutter at slå op. Og så er der enda en transporttaske med, så skal man på skovtur, til stranden, festival eller andet hvor man gerne vil have en stol med, er WeCamp Swing stolen fed at have med.

WeCamp Swing – perfekt til udendørsaktiviteter

Og så er den komfortabel at sidde i. Det er en rigtig flydestol. WeCamp Swing stolen er lavet i Duramesh hvilket også kan tåle både regn og sol. Stellet er lavet af grålakeret aluminium, så det ruster ikke. Og stellet er selvfølgelig nemt at folde sammen.

Den kan bruges til meget andet end Camping

Nu er det jo ikke kun på camping jeg kan se idéen med denne stol. Stolen kan også sagtens bruges derhjemme på terrassen – jeg vil endda mene at den sagtens kan passe ind på en lille lejlighedsterrasse, da dens mål ikke er mere end (HxBxD): 93 x 55 x 52 cm. Med en sædehøjde på 40 cm., har den også en god siddehøjde. Det er selvfølgelig ikke en spisebordsstol, men en god hyggelig fladestol hvis man skal hygge med god bog, nyde en kop kaffe, te eller lignende i forteltet, under markisen eller andet steds.

Annonce (læs mere efter annoncen)

WeCamp Swing kan allerede nu købes hos de danske campingforhandlere. Og mange af dem har den sikkert slået op så du lige kan prøve den. Du kan finde den nærmeste forhandler på Camper Fritids hjemmeside.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg