Yderligere skygge til de fleste solsejl

af Ann Karina
shadow0520081

Selv om det kun sker få sommermåneder om året, så har de fleste campister oplevet at solen bliver så stærk, at man nødvendigvis må skærme sig imod den, og under alle omstændigheder er det en meget aktuel situation, hvis man ferierer under sydlige himmelstrøg.

Et solsejl kan i den forbindelse være en udmærket foranstaltning. Men nu har den danske forteltfabrik Isabella efter ønsker fra mange campister opfundet en yderligere mulighed for at få lidt ekstra beskyttelse for solen, samtidig med at det også sikrer lidt mere læ. Nemlig en såkaldt Net Front, som primært er konstrueret til fabrikkens mest solgte all-round solsejl Shadow, men som også med lidt ekstra tilbehør kan monteres på de fleste eksisterende vognmarkiser.

Net Front er et slags skyggenet, som let kan monteres under Shadows bærende stænger. Det strammes ud med en medfølgende tværstang samt tre pløkken og tre barduner.

Net Front har på ydersiden et reflekterende solnet, som giver en behagelig skygge. Det er konstrueret sådan, at man godt kan kikke ud, men ikke ind.

Ud over at holde den stærke sol ude, er det også ganske velegnet til at holdet vandet ude, hvis en byge skulle trække forbi.

Shadow-solsejlet, som mange tusinde europæiske campister allerede benytter, fås nu i fem bredder fra 2,4 meter til 5 meter. Den største model er en nyhed i 2008-sæsonen.

I øvrigt er Shadow formodentlig det solsejl på markedet, som har de fleste alternative udnyttelsesmuligheder. Oprindelig er det udelukkende konstrueret til campingvogne. Men den store fleksibilitet har betydet, at det i dag mange steder kan ses som både solsejl til stationcars, til villaterrasser, forretningsmarkise, solsejl på stranden og sågar som lærred for overhead eller film.

Links
Isabella 

Pressemeddelelse / Foto: Isabella

Prøv også at læse disse indlæg