Klubben med hygge og samvær som det vigtigst……

af Ann Karina
Dansk LMC Klub skal på tur til Auning Camping og Skandinavisk Dyrepark

Dansk LMC Klub er en klub for campister der ejer en LMC campingvogn eller autocamper. Og i skrevne stund er der ca. 120 medlemmer. De fleste medlemmer mener dette er en passende størrelse, da der så er mellem 5 til 35 vogne på ture. Så man kan ikke sige andet end at der, procentmæssigt, er en pæn deltagelse på LMC klubbens ture.

John Thomsen, redatør for medlemsbladet og webmaster, fortæller, “Klubben laver en del turer for deres medlemmer i både ind og udland. Vi i klubben yder også en form for support for dem der er i tvivl om noget, det kan være omkring teknikken i de mere og mere tekniske vogne, og ellers almene camping ting. Jeg kan nævne at på vores hjemmeside har vi blandt andet en side “TEKNIK”. Der kan man som medlem læse en del “gør det selv” løsninger/ opfindelser.”

Her er klubbens nyvalgte bestyrelseHer er klubbens nyvalgte bestyrelse

John fortsætter, “Tilbage til det med ture i klubben, som nok er det primære vi laver. Vi har d. 27.-29 september 2013 en tur til Auning Camping på Djursland. Det er en lille hyggelig familie camping, med det personlig og nære i højsæde. Som tovholdere på denne tur har jeg valgt Auning Camping fordi fruen og jeg er kommet der en del år, og har haft rigtig mange gode stunder her. Det vil vi gerne dele med klubbens medlemmer.”

Mens LMC Klubben er i Auning skal klubben i Skandinavisk Dyrepark for at se en masse dyr, bla. Siko, som er blevet storebror til 2 isbjørnetvillinger.

Auning Camping er mål for næste turAuning Camping er mål for næste tur

John fortæller videre, “Klubben har en velfungerende hjemmeside. Derinde kan man også læse om de ture vi har været på! Jeg kan bla. nævne at vi flere gange har været på fabrikken i Tyskland, hvor man får et indblik hvordan man laver campingvogne og autocamper. I flæng af ture kan nævnes:

Fraster, som laver gulvtæpper, med ophold på Terrassen Camping

Frilandsmuseet Hjerl Hede, med ophold på Sevel Camping

Telt firmaet Isabella, med ophold på Randbøldal Camping

Tur til Møns Klint, med ophold på Keldby Familie Camping

Rhinen i flammer i Tyskland.

Dansk LMC Klub har tit ture eller besøg hos forhandlereDansk LMC Klub har tit ture eller besøg hos forhandlere

Ja, jeg kunne blive ved, og som man kan se laver vi mange ture. Ture opstår på mange måder, enten er det bestyrelsen der komme på en tur, men det kan også være et medlem der har fået en god ide til en tur.”

Vil man se mere om klubben er man velkommen til at klikke ind klubbens hjemmeside som I kan finde et link til her i bunden af siden.

Links:
Relevante Link(s) : Dansk LMC Klub

Prøv også at læse disse indlæg