Camping-TV: Bürstner Brevio 2014 – mere end bare en Van

af Ann Karina
Bürstner Brevio

Ofte føler man der er sparsomt med plads i en Van model, men det er ikke tilfældet i en Bürstner Brevio. Denne camper føles slet ikke som en Van-model – nærmere som en helt almindelig delintegreret autocamper – bare en smule smallere.

Den er desuden fuldt ud isoleret som en almindelig autocamper. At Brevio 605 er under 6 meter i længden, gør den også mere økonomisk, når man skal med færger eller over broer.

Udvendigt ligner det en almindelig Van, hvilket også er tilfældet i køreegenskaber og krav til plads. En Brevio fylder ikke mere i gadebilledet end en almindelig Van og kan derfor parkeres over alt og man kan køre den selv i mindre byer og snørklede gader.

Faktisk er den så kompakt, at den sagtens ville kunne bruges som familiens nr. 2 bil. Vægten i køreklar stand er langt under 3.500 kg, så en Brevio vil uden problemer kunne køres med et almindeligt kørekort. De har derfor også mere end 570 kg nyttelast.

Og nettop en stor nyttelast er god at have i en Brevio, da der er rigtigt meget opbevaringsplads. Der er nem adgang til opbevaringspladsen i bagenden af camperen via den store bagklap der kan klappes helt op. Her kan man opbevare større ting som cykler m.m. under kørslen, da de to bænke nemt kan klappes op.

Om natten kan siddegruppen bruges som 2 enkeltsenge, eller der kan redes op til en stor dobbeltseng. Samtidigt er der en hæves/ænke seng, der nemt kan trækkes ned. Hvis man kun er 2 afsted, kan man vælge at lade den store siddegruppe i bagenden forblive intakt om natten og nøjes med at trække hævesænken sengen ned.

Køkkenerne er forbavsende rummelige taget Brevio seriens kompakte størrelse i betragtning. Der er blevet plads til 2 kogeblus, 104 liters køleskab med fryseboks og ganske god skabsplads.

Badeværelset er meget rummeligt og her er der både brusebad, toilet, vask og opbevaringsplads.

Siddegruppen er komfortabel og i stede for en sofabænk kan du vælge to enkelte stole. Ved at forskyde det højre sæde på et skinnesystem, får du betydelig mere albuerum og bedre siddekomfort.

Udvendigt har Bürstner Brevio glatte aluminiums sider samt glasfibertag som standard. Når camperen har glasfibertag undgår man rigtigt mange skader fra f.eks. hagl eller nedfaldne grene.

Til det danske markede vil den komme hjem i 2 forskellige modeller, Brevio 605 samt Brevio 645 og priserne starter ved kr. 601.500,-.

Se mere til Bürstner Brevio i denne video.

Links:
Relevante Link(s) : Vendelbo Vans

Prøv også at læse disse indlæg