Frankia T 72 GD: Ny og let delintegreret autocamper

af Ann Karina
Frankia Exclusiv T 72 GD

Frankia nu endelig har lavet 2 nye lette delintegrerede autocampere. En med 2 enkeltsenge bagerst med en egenvægt på 2.850 kg, en køreklarvægt på 3.000 kg og indregistreret til 4 personer. 

En af de nye autocampere er en delintegreret Frankia T 72 GD bygget op på en Fiat Ducato 35L med 150 Hk. Den har en grundpris på kr. 889.600,-

Den er indrettet med meget lyse farver, både lyst træ og lyse farver i stoffet. I de lette modeller er dobbeltbunden formindsket fra 30 cm til 21 cm og den er blevet gjort lettere alle steder, hvor det var muligt.

Den er bygget op på den nye Fiat model med en ny smart front og nyt instrumentbræt med en Euro 5+ motor. Frankia monterer som noget nyt som standart et Geld syrefrit, forbrugsbatteri i alle vogne på 90 amp.

De nye modeller er uden garage, så de har en lav sengehøjde, men de har stadig et stort bagagerum. Hele autocamperen er bygget uden indvendige trin, den er bygget med en alko galvaniseret undervogn og har dobbeltbund. En yderst elegant autocamper med Truma varme, stor vandtank på 140 ltr og en 100 ltr spildevandstank. Der er sovepladser til 4 personer. Bagenden er denne gang også bygget om og ser rigtigt flot ud med den nye kofanger. Prislisterne og ekstraudstyrslisterne er allerede lavet.

Du kan se den nye autocamper hos Åbent Hus arrangement hos Niels Brændekildes åbent hus i Jels d. 25. oktober.

Og hvis du ikke kan vente indtil da, så kan se vores TV-reportage med Frankia’s nye autocamper her:

Se mere hos:NBC Niels Brændekilde ApS 

 

Prøv også at læse disse indlæg