Hymer / Eriba: Glad for at rejse på Ferie For Alle 2015

af Presse fra Intercamp
eribanova ferieforalle 180215 01

Efter ti års ventetid er der med Eriba Nova GL og ERIBA Nova SL kommet to helt nye modeller af serien på markedet. Begge modeller har enestående nyt design, som bringer funktionalitet og komfort til helt i front.

Eriba’s innovative Raum+system giver nu endnu mere plads og bevægelsesfrihed på samme beboelsesareal. Raum+ system er et banebrydende indretningskoncept,  der er lavet til dem der synes, at et ellers smukt interiør ikke skal spoleres af en upraktisk indretning og detaljer, der er mere “smarte” end praktiske. Blandt andet er opbevaringsrummene 100% tilgængelige, da alle installationer befinder sig godt gemt i installationskanalen.

God konstruktionsteknik, et påklædningsværelse og absolut vinterduelighed med dobbelte ruder og Eriba´s specielle udluftningssystem er blot nogle af højdepunkterne i den nye Nova generation.

ERIBA Nova GL – Bo som derhjemme

De lyse ensfarvede flader samt enkle strukturer og overflader, giver Nova GL det rigtige moderne look, uden at gå ned på funktionaliteten. Med sofagruppen og det moderne møbeldesign i Nova GL, mærker man ikke den store forskel fra den hjemlige dagligstue. Sofagruppen gør det muligt at sidde afslappet, også over længere tid.

Eriba Nova SL – Bo mobilt med luksus

Nova SL præsenterer sig stilfuldt med trædekoration i Trentino pæretræ og udstråler med sine varme toner masser af hygge. – dog uden at gå ned på komforten. Takket være komfortsæde- og polstringen med ekstra lændestøtte, er man sikret en høj komfort. Samtidig forvandles siddekombinationen nemt og hurtigt og ganske let opstår en ekstra seng.

Vinteregnet

Perfekt isolation takket være 30 mm. PUAL-byggeteknik, som sikrer god varme. Man har altid varme fødder med 51 mm styrofoamisolation i gulvet og et ideelt indeklima opnås med ERIBA ventilationssystem.

Indeklima

Alle overskabe har en dobbelt bagvæg, som tillader at varm luft cirkulerer uhindret. Dermed forhindres store temperaturforskelle indenfor og dannelsen af kondens undgås.

Fersk- og spildevandstank

Fersk- og spildevandstankene er anbragt i et isoleret og tempereret glasfiberarmeret plastkar under gulvet, hvilket gør det umuligt at vandet fryser. Alle varmluft- og ferskvandsledninger samt elektronikken er frostsikrede og beskyttede.

Begge modeller præsenteres på den store feriemesse ”Ferie For Alle 2015” i Herning i weekenden den 20. 21. og 22. februar. Kik forbi Hymer/Eriba standen i Hal E. 

Se også meget mere på hymer.com/dk

 

Prøv også at læse disse indlæg