Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Bürstner Premio og Averso campingvogn til den store familie

af Presse fra Intercamp
brstner ferieforalle 130215

På den kommende feriemesse, ”Ferie For Alle” i Herning uge 8 præsenterer Bürstner sine helt specielle ”Plus” campingvogne, der er indrettet til den store børnefamilie. Premio ”Plus” og Averso ”Plus”

Premio ”Plus” og Averso ”Plus” tilbyder en familie med helt op til syv personer, et bekvemt ophold og en altid god soveplads om natten. Ved hjælp af den indbyggede hæve/sænkeseng over siddegruppen vindes ikke kun en yderligere dobbeltseng, men også et ekstra stort opholdsrum.

Forældre nyder komfortzonen med siddegruppe i bagenden og når det er tid til at sove, trækkes hæve/sænkesengen blot ned fra loftet, fuldt opredt. I børneværelset er børnene sikret køjesenge (modelafhængig), stort klædeskab og et legehjørne med siddegruppe lige ved hånden.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Hele fordelen ved disse to modeller er, at de er bygget på en enkeltaksel og går ind i kategorien 5 meter vogn. Ligeledes er de ca. 400 kg. lettere end konkurrerende produkter på markedet.

Premio ”Plus” 510 TK fås lige nu som speciel kampagne model ”55 YEARS” til kun kr. 141.900,-.

Her vil modeller være i selskab af ”Årets Campingtrækker” en Citroen C4 Grand Pizasso, som også har god plads til 7 personer.

Du kan se mange af Bürstners campingvogne på ”Ferie For Alle” i dagene fredag den 20. til søndag 22. februar 2015.

Se mere om ”Plus” modellerne på www.buerstner.dk

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg