SüdSee Camping – Flot velordnet plads få timer fra Danmark

af Ann Karina
Südsee camp

Vi besøgte SüdSee Camping i forbindelse med SAT-træffet. SAT træffet et træf for selvbyggere. Men selve campingpladsen er absolut også et besøg værd.

Südsee camping ligger i Niedersachsen ca. 5 -6 timers kørsel fra København, og ca. 3 timers kørsel fra den dansk/tyske grænse.

Se de mest fantastiske autocampere og campingvogne på SAT-træf

Campingpladsen er en tip-top moderne campingplads med alt hvad man behøver for en dejlig campingferie. Campingpladsen har 13 servicebygninger til 1.315 enheder. Af disse enheder er der over 500 enheder til fastliggere. Pladsen er beliggende i et skovlignende område, så man bemærker ikke det store antal fastliggere.

Sudesee2018 2Stor, men hyggelig campingplads for hele familien – både med hund, hest og andre 4 benede medlemmer

Pladsen har mange forskellige typer hytter. Mange af dem ligner mere sommerhuse end hytter, og er malet i festlige farver der for området til at ligne en skandinavisk landsby.

Servicebygningerne er rigtigt fine og de fleste af dem er top moderne. De bliver hele tiden løbende renoveret.

Sudesee2018 6Hyttebyen

Sudesee2018 15Børnebaderummene er fantastiske – tror ikke det bliver svært at få familiens mindste i bad her

Sudesee2018 16Nej – dette er ikke et badeland, men et badeværelse til de mindste

Campingpladsen har også et stort flot tropisk badeland. Det er næsten som at komme til sydens sol og sommer da der også er en masse tropisk beplantning derinde. Her er selvfølgelig også en snackbar/bar.

Sudesee2018 1

Campingpladsen har også sin helt egen badesø med sandstrand. Denne er meget populær om sommeren. Rundt om søen er der forskellige mindre enheder til telte og vans. Søen er meget naturligt anlagt.

Sudesee2018 7

Sudesee2018 9

Sudesee2018 11

Sudesee2018 10

Hvis man er ride og hesteinteresseret er dette helt klart en campingplads man bør besøge. Campingpladsen har sine egne flotte stalde. De er mulighed for undervisning, leje af heste, leje af hesteboks til egen hest og meget mere.

Sudesee2018 21Der er flere stalde på pladsen og flere professionelle ridefolk ansat

Sudesee2018 22Den indendørs ridebane

Sudesee2018 20Flotte båse der kan lejes hvis man har sin egen hest med

Hunde er også meget velkomne på pladsen. Der er rigtigt gode muligheder for at motionere og udfordre dem.

Sudesee2018 24

Sudesee2018 19

Sudesee2018 18

Rundt omkring på campingpladsen er der flere forskellige legepladser, så der er altid en i nærheden af ens enhed. Så behøver man ikke som forældre bekymre sig om hvorvidt børnene kan finde hjem fra lejepladsen.

Sudesee2018 5Der er selvfølgelig animation i højsæsonen 

Sudesee2018 8

Sudesee2018 3

Pladsen har endda sin helt egen lille kirke.

Der er flere restauranter på campingpladsen, og når der er mange mennesker på pladsen, er disse meget populære.

Sudesee2018 25Dejligt med gode restauranter når man er en flok venner afsted

Selvfølgelig er der også handlemuligheder. Campingpladsen har et supermarked med de mest nødvendige fornødenheder.

Sudesee2018 13

Historie

Campingpladsen åbnede i 1970 og har haft samme ejere lige siden. Familien Thiele. Det er en meget traditionel familievirksomhed, hvor hele familien arbejder på campingpladsen. De har altid haft stolte traditioner og hensigter om at deres gæster, og især børnene altid skal have en fantastisk ferie – uanset hvornår på året de besøger campingpladsen.

Sudesee2018 17

De har altid været fremsynede og prøvet nye ting der ofte har overrasket andre I den tyske campingbranche. Campingpladsen har stort set modtaget samtlige europæiske priser den kan modtage. Både de professionelle priser fra fagpresse og organisationer m.m. men også priser hvor det er campister der stemmer dem ind som en top- campingplads. Og det er disse priser de er mest stolte af, da de er der for campisterne.

Sudesee2018 23

Campingpladsen har mere end 100 ansatte af alle nationaliteter. Mange af de ansatte går igen sæson efter sæson, hvilket må betyde det er er rart sted at være ansat.

Südsee camping går også meget op i miljøet og at campingpladsen skal tage hensyn til miljøet. De er certificeret Ecocampingplads og har været det siden 2005. De går op i alt fra genbrug, alternativ energi, affaldssortering, brug af miljørigtige rengøringsmidler til rengøring af servicebygninger og meget mere.

Sudesee2018 12

Sudesee2018 4

Selv om Südsee camping er en stor campingplads, mærker man det ikke rigtigt. Opbygningen gør at den er rigtigt hyggelig og at der er små enklaver/områder der giver det en tættere fornemmelse. Personalet er venligt og i mødekommende og der er ingen tvivl om, at god service er meget vigtigt.

Sudesee2018 14Vi havde en dejlig weekend med gode venner på en dejlig campingplads

Klik her og læs mere om Südsee Camp

Prøv også at læse disse indlæg