Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Åbent ”Landhaus” alle ugens dage i Roskilde

af Bjarne Søby
Hobby Landhaus 2012

Hos PJ Caravan i Roskilde kan du nu se det helt nye Hobby Landhaus og som campist bør du unde dig den oplevelse at træde ind i denne campingverden – en helt anden måde at campere på.

Den nydesignede 2012 udgave af klassikeren Hobby Landhaus giver dig en plads- og rumfornemmelse man ikke oplever i en traditionel campingvogn.

Udvendig er vognen unik og indvendig er den fyldt med moderne boligstil og indretning fra det store sofa arrangement til det moderne køkken med Hobbys unikke ”Slimtower” køleskab og store brede køkkenskuffer med soft-close. Et køkken med mere plads end man er vant til og mange lækre detaljer. Landhaus’ unikke design giver også en stort og flot sove- og badeværelseafdeling forrest i vognen.

Hobby Landhaus 2012

 

Landhaus er ”sommerhuset” der kan flyttes lige til den campingplads man har udset sig og med den rette bil kan ”sommerhuset” også tages med på længere ture både i Danmark eller Europa.

Indtil videre står Hobby Landhaus hos PJ Caravan i Roskilde, hvor der er åbent Landhaus alle ugens dage. Hverdage fra kl. 10-17.30, lørdag fra kl. 10-15 og søndag fra kl. 11-16.
 

Annonce (læs mere efter annoncen)
Links:
Relevante Link(s) : PJ Caravan
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg