Adria 2013: Tre fede køjevogne til tre forskellige priser

af Ann Karina
Masser af køjevogne fra Adria

Det er ikke kun børnefamilien der køber køjevogne men også i stigende grad bedsteforældrene. Så er der nemlig plads til børnebørnene når de kommer på ”ferie”.

”Jeg vil ligge i den øverste køje!” Ordene flyver ud af familiens 8- årige storesøster som har spillet trumfkortet mod lillebror der med et trylleslag er blevet forvist til underkøjen. Men det gør heldigvis ikke noget, for så kan han hurtigere komme ud af ”sin hule” når vennerne på campingpladsen banker på og vil spille fodbold på legepladsen.

I den anden ende af vognen har mor og far sit eget soveværelse og dét er præcis hvad campisterne efterspørger i dag – faste sovepladser til alle familiemedlemmerne.

3 forskellige køjevogne til 3 forskellige priser

– I Adria programmet sigter vi efter, at der altid skal findes en køjevogn til enhver familie og pengepung, fortæller Per Højgaard fra Adria Danmark.

Med det i tankerne tilbyder Adria 9 forskellige indretninger i de 3 modelserier »ALTEA«, »ADORA« og »ALPINA«.

– Vi tilbyder de indretninger som campisterne fortæller os de helst vil eje, og i 2013 er der derfor 9 forskellige modeller at vælge imellem, forklarer Per Højgaard. Han fremhæver 3 af vogne i de forskellige serier/prislejer:

Overkommelige »ALTEA«

”Overkommelig” må være nøgleordet for »ALTEA«. Serien er trendy og moderne, og sammenholdt med både pris og vægt gør det Altea til en meget populær køjevogn blandt børnefamilierne.

Den mest sælgende køjevogn i Altea-serien er samtidig også seriens største, nemlig modellen »542 PK« som er indrettet med soveværelse til forældrene i vognens forende, midterstillet siddegruppe/dinette samt tværstillede køjer i vognens bagende. Prisen for en »ALTEA 542 PK« er overkommelige 122.980,- kroner – inklusive masser af standardudstyr vel at mærke.

Klassiske »ADORA«

»ADORA« er Adria’s mest solgte serie i Danmark på grund af det klassiske look og det høje niveau af standardudstyr. Her får man uforskammet meget campingvogn for pengene. Køje-indretningen »563 PT« er den mest efterspurgte på grund af vognens 3 køjer, store badeværelse og den ”rigtige” rundsiddegruppe i vognens midte. Modellen er 2,45 meter bred hvilket giver ekstra rummelighed inde i vognen og så har den en totalvægt på 1.700 kg. der kan nedvejes, hvis der er behov for det. Prisen på de 151.980,- kroner er naturligvis ”all-inclusive” – altså tv-arm, elevationssengebunde, gulvvarme, radio/CD anlæg og meget andet som andre mærker kræver ekstra betaling for.

Ekstreme »ALPINA«

»ALPINA« er på mange måder ekstrem. Med ekstra isolering og vinteroptimeret kabine – blandt andet med ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme – er Alpinaserien er bygget til camping under ekstreme forhold – høj varme eller frysende kulde. Det er også i Alpina-serien man finder Adria’s ubetinget største køjevogn, modellen »743 UX« der er overdådig i sin rummelighed. Vognen velegner sig specielt til campister som benytter vognen fast i f.eks. for-sæsonen og rejser med den i sommerferien. Apina 743 UX koster kr. 236.980,- med ALT hvad hjertet begærer i udstyr og komfort.

– I vores program finder man køjevogne med sovepladser til op til 7 personer og til priser fra kr. 109.980,- til kr. 245.980,-. Så der burde være noget for enhver pengepung og behov, slutter Per Højgaard fra Adria Danmark.

Links:
Relevante Link(s) : Adria

Prøv også at læse disse indlæg