Ny (brugt) autocamper inden Pinse?

af Ann Karina
Netop nu kan man få en fin brugt autocampere til en meget fornuftig pris

Går du og drømmer om en autocamper, er det måske nu du skal slå til. Og man får faktisk rigtig meget autocamper for 198.000 kr.

Det er vigtigt at bemærke, at autocampere ofte ikke kører om vinteren. De har derfor ikke været udsat for den ekstreme belastning, det er for biler om vinteren. Netop derfor ser man, at de fleste ældre autocampere er i en forbavsende god stand. Dette kan også skyldes, at mange ikke bruger en autocamper til at køre til og fra arbejde, så rigtig mange autocampere har et lavt km tal.

Men hvor mange km en brugt autocamper har kørt, er egentlig ikke det vigtigste. Man skal snarere se efter om den er velholdt og velplejet, og det er de fleste brugte autocampere.

Mange etablerede autocampister som er blevet bidt af den frihed man har med en autocamper, har her hen over vinteren bestilt deres nye autocamper til levering i foråret. Ofte er deres ‘gamle’ autocamper blevet brugt som som en del-betaling ved købet at den nye camper, og disse brugte autocampere kan nu købes til en meget fornuftig pris. Der er måske endda den mulighed at man kan spare yderlige penge, hvis man selv kan klare den kosmetiske finish. Torben Jensen fra Vendelbo Vans oplyser at det netop nu kan være svært tidsmæssigt at nå den kosmetiske klargøring. Derfor kan der være mulighed for at få et yderligere afslag på den annoncerede pris såfremt man selv ønsker at klare den kosmestiske klargøring (polering, rengøring mv.).

Det er også vigtigt at notere sig, at man hos en aut. forhandler altid får en vogn som er underlagt købelovens regler. F.eks. giver Vendelbo Vans et halvt års garanti og to års reklamationsret på alle brugte vogne – uanset om de er solgt med eller uden kosmetisk klargøring. Hos Vendelbo Vans kan man også tilvælge at få en udvidet tryghedsgaranti på alle nye & brugte autocampere. Denne gælder i op til 5 år, og kan endda forænges yderligere.

Vendelbo Vans har foruden det store centralværksted i Tårs, serviceværksteder på Sjælland og i Flensborg. Som en af de første forhandlere i Danmark, har Vendelbo Vans oprettet temaer på deres Facebook side. Her kan man se hvilke autocampere, der netop nu er til salg i de forskellige prisgrupper.

Se evt. mere på Vendelbo Vans egen hjemmeside

Links:
Relevante Link(s) : Vendelbo Vans

Prøv også at læse disse indlæg