Annonce (læs mere efter annoncen)

Adria 2020 – Ikke de store nyheder, men mange gode opgraderinger

af Ann Karina
Adria nyheder 2020

Men nu var Adria Astella ikke den eneste nye campingvogn på Adrias store stand i Düsseldorf. Adria havde også andre nyheder med på messen.

Action

For at starte med de mindste. Action der nu er i fire modeller, og tre farver hvoraf den grå er standardfarven i 2020. Elektrisk gulvvarme er blevet standard i alle vognene. Ellers ikke de store ændringer i den lille men absolut brugbare vogn, med alt hvad man behøver i en campingvogn.

Action 391 PHAction 391 PH

Aviva

Avivaen har fået en makeover indvendig med nye stoffer og hynder, der er kommet Truma blæservarme og mulighed for elektrisk gulvvarme.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Aviva 360 DKAviva 360 DK

drejbar lampe og højtalerdrejbar lampe og højtaler

Bluetooth og USB-stik er i alle vognene. Stadig en vogn med gode opbevarings løsninger i bl.a. gaskassen.

Altea 472 KP med køkken udtræk og intrigeret teltskinneAltea 472 KP med køkken udtræk og intrigeret teltskinne

Altea

Alteaen har fået en indvendig makeover.Der er kommet nye lyse lette stoffer, indbygget Bluetooth højtalere, optimal Bluetooth forstærker, USB-stik, indstillelig LED lys ved overskabene, Ergo badeværelse og intrigeret teltskinne. I 472 KP er der mulighed for at tilkøbe et køkkenelement der kan trækkes ud på ydersiden af vognen så der kommer udekøkken.

Altea 542 PHAltea 542 PH

Samlet virker vognene lettere og lysere, men stadig praktiske og robuste.

Adora 673 PK med 2 døreAdora 673 PK med 2 døre

Adora

Den med det store Skyroof panoramavindue på alle modellerne. Der er justerbar belysning og selvfølgelig USB-stik og Bluetooth.

Børne/ungdoms afdelingen med køje der kan klappes ned og egen indgangBørne/ungdoms afdelingen med køje der kan klappes ned og egen indgang

Vognene fås med Alde centralvarme (tilkøb) eller Truma blæser varme. Elektrisk gulvvarme i alle modeller.

Alpina

Mange kalder det for en vintervogn. Vognen er da også certificeret til at kunne opvarmes fra -15 grader til + 20 grader, på under end 4 timer.

Indvendig kan vognen fås i rigtig mange udgaver både i baderummene og opholdsrummene. Der tilbydes flere tilvalg, bl.a. kan aircondition nu fabriksmonteres. Der er fuldt integreret Alde centralvarme. Indgangsdøren på 600 mm synes vi også skal fremhæves. I 583 LP er gulvplanen blevet større det giver bedre komfort.

Til 2020 modellerne kan man også få Adria MACH. Adrias mobil app der giver adgang til alt udstyr i vognen så som varme, lys, køleskab osv. Samtidig er der informationer om campingpladser, Adria forhandlere, samt manualer til vognen.

Et kik ind til Alpinaens baderumEt kik ind til Alpinaens baderum

Et kik til Alpinaens køkkenEt kik til Alpinaens køkken

Adria nyheder 2020 27De tyndere hynder

I alle Adrias modeller er der kommet nyt regulerbart lys, nye luxe-madrasser med bedre skumkonstruktion, der har også en naturlig beskyttelse mod bakterier, lugt og statisk elektricitet.

De nye tekstilerDe nye tekstiler

Der er nye tekstiler og hynder, især tykkelsen af ryg hynderne, synes vi giver bedre plads uden det går ud over komforten.

PanoramavinduePanoramavindue

Adrias panoramavinduerne er stadig de største og mest avancerede. Matjaz Grm, Adrias Salgs og markedtings direktør, sagde på pressekonferencen, at mange vogne i dag har panoramavinduer, men Adria var igen foran og de først.

Ikke de revolutionerende nyheder hos Adria campingvogne, men en fin makeover af alle modellerne.

Klik her for at læse mere om Adrias nyheder

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg