Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Verdens største lille campingvogn

af Ann Karina
Adria Action - Verdens største lille campingvogn

Selv om man er lille kan man sagtens være stor. Det er netop dén følelse du får når du træder ind i Adria Action, der til sæson 2012 har fået en total makeover – både ude og inde.

Den føles nærmest overnaturlig – den lille Action fra Adria. Selvom den, med sine kun 3,6 meters karrosserilængde, hører blandt de mindste campingvogne på markedet, er den så rummelig og komplet udstyret, at man helt glemmer det faktisk er en af markedets mindste campingvogne man befinder sig i.

Total makeover fra inderst til yderst
– Til sæson 2012 har Adria Action gennemgået en forvandling både ude og inde, fortæller Helmer Schmidt fra ADRIA DANMARK og fortsætter: – Den har fået ny indretning med større køleskab, nye træfarver og nyt gulv, og så er køkkenet blevet opgraderet. Herudover har Action fået det helt nyudviklede ”Ergo” toiletrum som Adria har fremelsket til denne sæson.

Også siddegruppen er blevet fornyet, og den kan nu benyttes på flere måder. Som rummelig rundsiddegruppe, som 2 gode enkeltsenge eller den kan reddes ned til én stor kingsize seng.

Udstyret til tænderne
Adria har længe været kendt for at være en af de mærker hvor man får mest udstyr med i prisen, og her er den lille Action heller ingen undtagelse.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Den omfattende udstyrsliste tæller bl.a. alufælge, AKS-sikker­hedskobling, stød­dæmpere der giver en forbedret køre­komfort, 2 serviceklappe der giver ad­gang til op­bevaring, reservehjul, indbyg­get radio/CD-af­spil­ler, letbetjent søjle­bordstativ, behagelig Trumavent blæsevarme, myggenet for øverste halvdel af døren samt et 90 liters køleskab som er højt placeret for bedre ergonomi. Action har til denne sæson også fået vægmonteret TV-arm der kan svinges rundt så man kan kigge med fra siddegruppen, eller se TV ud gennem døren.

Nyudviklet toiletrum med flere funk­tioner på mindre plads
En af de største nyheder fra Adria til sæson 2012 er det nyudviklede ”Ergo” toiletrum.

Det er en 3-2-1 løsning der indeholder 3 funktioner i 2 moduler på 1 kvadrat­meter:

Toilet- håndvask, opbevaring og spejl er samlet i ét møbel hvor vasken klappes op når den ikke bruges. Når vasken er klappet op fungerer den som en del af det store spejl, og bag de øverste spejllåger gemmer sig hylder til opbevaring af diverse toiletartikler. På modsatte væg er konceptets andet modul, nemlig brusesøjlen der endvidere er udstyret med hyggespredende indirekte lys.

Med det nye ”Ergo” baderum har man alt dét man er vant til fra badeværelset derhjemme – bare samlet på kun 1 kvadratmeter.

Adria’s mindste ”darling” hører også blandt de letteste – både rent vægtmæssigt men også økonomisk.

– Med en egenvægt og totalvægt på henholdsvis 800 kg og 1.000 kg er det en vogn som let kan magtes af både campist og køretøj, slutter Helmer Schmidt. – Og med en pris på kun 110.980 kr. kan de fleste campisters pengepung også følge med.

Oplev Action hos din Adria forhandler – på Adrias hjemmeside kan du finde nærmeste forrhandler, downloade brochure og læse mere.

Links:
Relevante Link(s) : Adria
Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg