Årets digitale nyhed fra Isabella

af Bjarne Søby

Isabellas hjemmeside – www.isabella.net – har været igennem en større forvandling. Den nye hjemmeside er nu blevet endnu mere inspirerende og informerende. Og som noget helt nyt kan campisterne bestille Isabella-produkter online og hente dem hos den lokale Isabella-forhandler.

Isabellas nye hjemmeside er frem for alt et inspirerende online campingunivers, hvor nye såvel som erfarne campister kan finde al den info, de har brug for omkring Isabellas produkter samt få værdifulde tips og tricks til campinglivet.

Nemt og bekvemt

Hos Isabella skal det være nemt og bekvemt at købe campingudstyr. ”Onlinehandlen er stadig stigende i hele Europa, og det vil vi også være en del af. For at gøre det nemt for vores forhandlere og deres kunder, tilbyder vi nu, at kunderne kan bestille Isabella produkter direkte på vores hjemmeside og afhente dem hos deres lokale Isabella-forhandler. Udlevering og betaling foregår, som nu, hos forhandlerne. Det kalder vi ”klik & hent”, fortæller Morten Kjeldsen, CEO hos Isabella.

Nye målgrupper

Isabella anno 2020 er ikke blot fortelte, selvom udstyr til campingvogne stadig er virksomhedens kerneforretning. ”Med opkøbet af Camp-let teltvogne og fokus på udvikling af udstyr til autocampere udvider vi vores målgrupper og markeder. Dette afspejles også på vores nye hjemmeside, som henvender sig til campister med campingvogn, autocamper og teltvogn”, tilføjer Morten Kjeldsen.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Derudover har Isabella satset på endnu et forretningsområde – nemlig udlejning af indflytningsklare luksustelte på danske campingpladser. ”Vores nye udlejningskoncept kalder vi Isabella Time Out. Time Out er opstået, fordi vi også gerne vil imødekomme den sidste gruppe af campister – dem som foretrækker at leje fremfor at eje”, uddyber Morten Kjeldsen. Pt. har 33 campingpladser valgt at opstille de luksuriøse telte.

Smarte features

Den nye hjemmeside kommer også til at indeholde en masse nye smarte detaljer. Bl.a. har Isabella udviklet en ny og visuel VILLA-konfigurator, hvor kunden selv kan sammensætte sin drømme VILLA og samtidig se prisberegningen. ”Nu da kunden selv kan sidde og lege med opbygningen af drømme VILLAen og samtidig se den endelige pris, forventer vi, at VILLA bliver et endnu mere attraktivt produkt”, fortæller Torben Ravn, Marketing Manager hos Isabella.

isabella ny hjemmeside 01

Gå til www.isabella.net og oplev Isabellas nye hjemmeside.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar