På camping i en Carthago Autocamper. Del 5: Køge

af Bjarne Søby

Dette efterår har vi været på tur i en Carthago C-Compactline I 144 LE autocamper. Vi valgte kun at køre på Sjælland, da det er lang tid siden, vi har kørt tur der. Vi er nu kommet til Køge, hvor vi havde planlagt at se en seværdighed, men det endte i en skuffelse.

Videoen herunder er et betalt partnerskab med DanCamper, der har stillet den Carthago C-Compactline I 144 LE autocamper, som vi kører turen i, til rådighed.

Fra Møn kørte vi op til Køge. Det er ikke så langt fra hvor vi bor, så vi følte næsten at vi var på camping i vores egen baghave.

At vi havde valgt at tage til Køge skyldtes, at der var en seværdighed der vi gerne ville se. Men den var lukket pga. Covid-19, så der blev vi lidt skuffet. Men det var vores egen skyld. Vi kunne have undersøgte det bedre hjemmefra.

Det blev så til en hyggelig dag på Vallø Camping. Den ligger smukt, og da vi ikke havde været der i lidt over 10 år, blev det til et behageligt gensyn.

Se med i denne video, hvor vi fortæller lidt mere om den Carthago Autocamper, vi er på tur i, og om Vallø Camping.

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar