BaseCamp – en anderledes campingplads

af Bjarne Søby
BaseCamp er en unik og meget speciel campingplads

Michael Bonner gjorde en drøm til virkelighed, og omdannede en nedlagt industrihal i Bonn, Tyskland til et noget anderledes hotel. Nemlig et hotel hvor ’værelserne’ er gamle campingvogne, autocampere og togvogne.

Alle campingvognene, camperne og togvognene har fået tilført hver deres tema. Det giver et unikt og meget spændende miljø, og gæsterne for en helt speciel oplevelse.

Alle enheder er sat helt unikt op – her i et strandmiljøAlle enheder er sat helt unikt op – her i et strandmiljø

Værelserne udgøres af 16 vintage campingvogne, to togvogne med sovekupeer, to Airstreams, to Volkswagen transportere, en Trabant, en Citroen HY og en hel del andre meget specielle køretøjer, hvor man altså kan overnatte. Det hele er fantasifuldt arrangeret på en indendørs campingplads.

Fantasien har fået frit spil hvad udformning af miljøer angårFantasien har fået frit spil hvad udformning af miljøer angår

Campingpladsen ligger som nævnt i en gammel industrihal, og er den eneste af sin art i verden. BaseCamp råder over 120 senge i de opstillede vogne i hallen.

Aftenstemning på campingpladsenAftenstemning på campingpladsen

Alle enheder har hver deres unikke design. Det er den anerkendte tyske tv- og film scenograf Marion Seul der har lavet designet, herunder de omgivende miljøer og de tilhørende rekvisitter.

Priserne spænder fra € 22 til € 74 per nat. Perfekt egnet til rejsende, backpackere og grupper, der har en smag for eventyr.

Links:
Relevante Link(s) : BaseCamp Campingplads

Prøv også at læse disse indlæg