Beduin Scandinavia – nyt flagskib i Dethleffs‘ flåde

af Bjarne Søby

Til modelår 2021 venderDethleffs Beduin tilbage som et nyt unikt flagskib i Dethleffs’ campingvognsprogram. Takket være vinterkomfort som standard med vandbåren varme og elektrisk gulvopvarmning er camping hele året muligt med Beduin. Deraf også tilnavnet „Scandinavia“, der ikke kun refererer til brugbarheden hele året, men også vognens design i nordisk stil.

Gode komfortable rumløsninger, godt udstyret køkken, naturlige materialer og et moderne møbelkoncept sikrer camping på højt plan. Med sit high-end interiør af høj kvalitet og det omfattende standardudstyr henvender Beduin Scandinavia sig til alle, der ikke vil gå på kompromis med komforten og har brug for god plads at udfolde sig på. 

Designet til Skandinavien

Beduin Scandinavias fulde skønhed viser sig først og fremmest i det smagfulde interiør, der oser af kvalitet og kombinerer moderne, skandinavisk design med gennemtænkt funktionalitet. De gennemtænkte rumløsninger gør, at vognens indre fremstår meget åbent og med masser af plads at bevæge sig på. Interiøret er et miks af kontraster, der tilsammen danner en luksuriøs helhed. Moderne skifergrå antracittoner kombineret med hvide overflader møder træoptik og naturlige materialer. En sammensætning, der har sin oprindelse i Nordeuropa og er trendy over hele verden. 

Dethleffs Beduin Scandinavia 690 BQTDethleffs Beduin Scandinavia 690 BQT

Et stemningsfuldt lyskoncept med direkte og indirekte belysning skaber en hjemlig atmosfære. Tre farvemæssigt forskellige stofkombinationer, som matcher interiøret med designgardiner og sidevægsdekor i naturlig filt-look, afrunder interiøret, der er inspireret af naturen. En lækker detalje: Overskabenes greb er lavet af ægte træ.

Beduin Scandinavia scorer dog ikke kun på designet. Detaljer som ekstra bred indgangsdør med vindue, højkvalitets 7-zoners madrasser af klimaregulerende materiale, hjørnenakkestøtter, vandbåren varme som standard og elektrisk gulvopvarmning vidner om gennemtænkt funktionalitet, der egner sig til helårsbrug. Flagskibets køkken vil få ethvert gourmethjerte til at banke hurtigere, for her er der ikke kun store skuffer og et rummeligt køleskab, der alt efter grundrids har en kapacitet på 142 eller sågar 175 liter, men tilmed også en såkaldt „Fullcooker“ som standard, det vil sige et komfur med tre blus af kendt husholdningskvalitet og en praktisk ovn. 

Køkkenet i Beduin Scandinavia 690 BQTKøkkenet i Beduin Scandinavia 690 BQT

Den nye modelseries moderne design ses selvfølgelig også på vognens ydre. Glatte sider i hvid, flotte trapezformede vinduer, chromfarvede rangergreb og træktøjsafdækning som standard giver campingvognen et moderne, tiltalende design og gør den til en ægte eye-catcher. Dette understreges også af en elegant baglygtekonsol i Dethleffs design med integrerede lys. 

Sikkerhedsudstyret i den komfortable campingvogn er også eksklusivt, da antislingerkobling, dæk af høj kvalitet, modstandsdygtigt GFK-tag, en selvjusterende bremse og en praktisk kugletryksvægt er standard. 

Flot soveafdeling i Dethleffs Beduin Scandinavia 690 BQTFlot soveafdeling i Dethleffs Beduin Scandinavia 690 BQT

God plads til både par og familier

Beduin Scandinavia fås både til par, der rejser alene, og til familier i syv forskellige grundrids i længder 650 og op til 805 cm. Alle modeller har en bredde på 250 cm. Den teknisk tilladte totalvægt i standardproduktionen begynder ved det mindste grundrids Beduin Scandinavia 540 QMK med 1.800 kg og spænder til 2.200 kg ved Beduin Scandinavia 740 BFK. Alt efter grundrids kan modellerne opvejes til 2,8 ton (ekstraudstyr). Bortset fra de to korteste modeller er alle tandemakslede. 

Beduin Scandinavia indeholder en række kendte grundrids som for eksempel familievognen Beduin Scandinavia 540 QMK med køjesenge og bad i bag, eller 590 RK med familiesoveværelse eller 650 RFK, hvor forældrene sover i midten af vognen. Ligeledes indeholder modelserien også spændende grundrids til det rejsende par som for eksempel enkeltsengsmodellen Beduin Scandinavia 650 RE med en meget stor rundsiddegruppe eller 690 BQT med et stort, rummeligt frontkøkken, der udgør hjertet af vognen og giver bevægelsesfrihed som i et køkken-alrum. 

Beduin Scandinavia 590RKBeduin Scandinavia 590RK

Beduin Scandinavia-porteføljen indeholder også to helt nye grundrids, der ellers ikke findes i Dethleffs’ modelprogram, og her var målet at skabe en storslået, loftagtig fornemmelse. Beduin Scandinavia 670 BET brillerer med en særdeles attraktiv rumløsning med stort, åbent frontkøkken, enkeltsenge og et stort bad i bag. Både det tværgående bad i vognens fulde bredde og enkeltsengene på langs af vognen kan nemt adskilles fra vognens øvrige bodel. Det største grundrids Beduin Scandinavia 740 BFK er ligeledes nyt i Dethleffs’ sortiment. Også her venter et lækkert frontkøkken med tilknyttet rundsiddegruppe, der har en ekstra langsgående bænk. Bagerst i vognen er køjesenge, foran det badet og derefter dobbeltsengen til forældrene. Overfor forældresengen er der en ekstra lille siddegruppe, hvor børnene kan hygge sig, mens der kan skilles af indtil den forenden med den store siddegruppe. 

Beduin Scandinavia grundrids

dethleffs beduin scandinavia 2020 05

Annonce (læs mere efter annoncen)

DancamperDrømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar