Annonce (læs mere efter annoncen)

Brug energien rigtig på ferien, i den nye Antares

af Presse fra PJ Caravan
Caravelair pjcaravan presse 110515 01

Et kig på Caravelair Antares 455 style, der er udstillet hos PJ Caravan i Roskilde, viser en flot og let rejsevogn for den lille familie med lækker dobbeltseng, masser af udstyr og nogle spændende løsninger på varme og kulde.

En varm idé

Caraheat kalder fabrikken deres unikke system med centraliseret blæservarme, hvor varmen fra Truma ovnen føres direkte ud til midten af campingvognen.

Hemmeligheden er de to dysser der er monteret lige over varmeovnen, og resultatet er at inde temperaturen stiger langt hurtigere, samtidig med at du sparer op til 50% af energien.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Køligt overblik over alle dine varer

På kuldefronten er vognen også unik. Med det store 150 l skuffekøleskab, får du det fulde overblik over alle dine kølevarer, når du åbner skuffen. En genial løsning, da kulden jo altid vil søge nedad og dermed blive i skuffen når du åbner.

PJ Caravan er autoriseret Caravelair forhandler

Der er stor interesse for Caravelairs udvalg af lette rejsevogne i år, se selv hvorfor hos PJ Caravan på Københavnsvej 277.

Der er åbent hverdage 10 – 17:30, onsdag lukket, lørdag 10 – 15, søn- og helligdage 11 – 16.

Se mere på PJ Caravans hjemmeside.

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar