Bürstner 2013 nyheder

af Bjarne Søby
burstner nyheder 2013 csd 01

I 2013 er der kun 4 serier i Bürstners program – nemlig Premio, Averso, Averso Plus og Averso Top. Serien Averso top er ny. Den er Bürstners nye bud på en modelserie i den øvre mellemklase, og skal ses som en erstatning for serierne Belcanto og Trecento, der udgår af Bürstners program.

Bürstner Premio
Premio er Bürstners bud på en ‘begynder-vogn’. Men den er nu også blevet populær blandt mere erfarne campister. Den lave pris tiltaler naturligvis mange, men også den lave vægt gør serien attraktiv for campister med mindre biler.

Bürstner Premio blev moderniseret udvendigt som indvendigt sidste år, så i år er der ikke helt så store nyheder at finde i serien.

Bürstner Nyheder 2013

Premio serien bliver i 2013 forøget med familievognen Premio 490 TK. I dette grundrids er der bagerst en stor rundsiddegruppe, der også kan benyttes som dobbeltseng. En køjeseng og en børne-siddegruppe i front giver børnene meget plads til at udfolde sig på.

Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013

I alt findes der 10 hyndestofvarianter i Premio serien. Man kan vælge mellem varianterne Maldon og Geneva uden merpris og 8 andre som tilvalg (ekstraudstyr). Der kan ikke vælges læder i Premio.

Med i alt 11 versioner kan denne campingvogn dække de flestes behov. Variationerne spænder fra den kompakte egoistvogn til den store familievogn med plads til 6 personer.

Bürstner Nyheder 2013

Der kommer 5 kampagnemodeller i Premio serien hjem til Danmark til sæson 2013. Modellerne har fået tilnavnet Premio Comfort og specialserien udgøres af modellerne  395 TS, 450 TS, 485 TK og 490 TL og 490 TK. Udover standardudstyret indeholder denne serie også udstyr som myggenetsdør, fast vandtank på 40 ltr., Truma Therme, blæsevarmeanlæg og koldskumsmadrasser i faste senge.

Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013

Bürstner Averso
Efter flere års succesrig etablering på markedet, stod Averso-serien for tur til en gennemgribende  make-over. Til sæsonen 2013 står Averso komplet nydesignet både ud- og indvendig. I den nye sæson får Averso den nye letvægts-bund, som også er i Premio, der giver fra ca. 30-50 kg. vægtoptimering (afhængig af grundrids).

Den nuværende Averso-serie bliver til sæson 2013 suppleret med 6 nye grundrids, nemlig 395 TS, 430 TS, 475 TL, 535 TL, 545 TS og 560 TK. Dermed er der nu 11 Averso modeller. For og bag er stadig glatplade, og som tilvalg kan få sin Averso leveret med sølv mini-hammerslag og GFK-tag.

Bürstner Averso har til sæson 2013 fået et mere moderne ydre. Siderne er i mini-hammerslag og med de afrundede vinduer og den nye grafik fremstår Averso som en helt ny campingvogn. Dette understøttes af det nye design på bagenden med bl.a. nye lygter og kofanger.

Bürstner Nyheder 2013

Den nye letvægtsbund med ca. 50mm tykkelse og den ny konstruerede 30 mm tykke sidevægge giver kunden god isolering. Også ståhøjden i vognen er tilpasset med 3 cm. og er nu 1,95 cm.

Indvendig indeholder Averso et helt nyt møbelkoncept. Det nye asymmetriske møbeldesign giver  en helt ny rum-følelse. Moderne konstruerede overskabe over siddegruppen og sengene giver vognen et friskt udseende.

Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013

Et revideret lyskoncept med strømsparende LED-lysskinner – fremtryller den helt rigtige belysning. Kombinationen af lys i nicherne og indirekte belysning sørger for individuel ambiente belysning.

Bürstner Nyheder 2013

Køkkenet i Averso serien er også blevet moderniseret. Det nye betjeningspanel sidder nu på fronten af køkkenbordet. Gasblussene tændes elektronisk og der kan tilvælges mikroovn. 

Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013

Det nye køkkenvindue giver fint udsyn, og de smarte vægplader giver en passende baggrund for hobbykøkkenet. Der er lysbånd under overskabene. De store skuffe-udtræk under køkkenbordet giver plads til alt det, du gerne vil have med. Vasken er trukket frem på bordpladen, og der skabes derved mere plads bagerst på bordet til f.eks. køkkenredskaber m.m.

Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013

Ligesom ved Premio serien kommer der også en Averso specialserie til Danmark. Serien har fået navnet Averso Comfort, og består af modellerne 465 TS, 475 TL, 535 TL og 560 TK.  Udover standardudstyret indeholder denne serie også udstyr som alufælge, stabilForm støtteben, Heki II tagluge, hel myggenetsdør, el-gulvvarme og sengelameller i 475 TL og 535 TL.

Averso Plus
Bürstners Averso Plus serie er kendetegnet ved den smarte hæve-sænkeseng. Det er innovativt og giver mulighed for mange sovepladser på ganske lidt plads. F.eks. har Averso Plus 510 TK 7 sovepladser.

Til sæsonen 2013 er der ikke de store ændringer i forhold til sidste år. Alle 3 grundrids fortsætter også i 2013, og der er ændret lidt på møbel-dekor i toiletrummet.

Averso Top
Averso Top-serien er en er ny i sæson 2013. Indretningsmæssigt er den som modellerne i Averso serien, men der medfølger mere udstyr og designet er mere luksuriøst.

Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013

Køkkenet er udstyret med 160 l. køleskab (afhængig af grundrids), og ligesom i Averso serien er det nye betjeningspanel placeret  på fronten af køkkenbordet. Gasblussene tændes elektronisk og der kan tilvælges mikroovn og emhætte. Der er LED-lys under overskabene, og de store skuffe-udtræk under køkkenbordet giver plads til alt det, du gerne vil have med. Vasken er trukket frem på bordpladen, og der skabes derved mere plads bagerst på bordet til f.eks. køkkenredskaber m.m.

Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013

I rundsiddegruppen er der søjlebord og flybare nakkestøtter. Der er anvendt LED-belysning, og brugen af både direkte- og indirekte belysning skaber en god atmosfære i campingvognen.

Bürstner Nyheder 2013 Bürstner Nyheder 2013

Ellers leveres Averso Top med standardudstyr som dør med vindue, myggenet, affaldsspand, TV-holder, koldskumsmadrasser  m.m.

Averso Top kommer i 11 modelvarianter.

Åbent hus
Du kan selv tage de nye modeller fra Bürstner i øjesyn når Bürstner-forhandlerne holder åbent hus  d. 27. og 28. oktober 2012.

Links:
Relevante Link(s) : Bürstner Campingvogne

Prøv også at læse disse indlæg