LMC Style 2016: gode campingvogne til alle

af Ann Karina
LMC Style 2016

LMC Style serien er LMCs begyndercampingvogne, eller campingvognene til de campister der ikke ønsker en masse ekstraudstyr. Det er muligt at tilkøbe enkelte pakker, men i mindre omfang end ved LMCs andre serier.

Der er i år kommet to nye grundrids til, 450 D samt 540 K, så LMC Style serien kommer nu i seks forskellige grundrids. Her er der både enkeltsengs-, dobbeltsengs, og køjevogne i blandt. Da Style seriens største campingvogn er en 540 K, er det også campingvogne der er meget velegnet til rejsebrug.

De forskellige grundrids er:

  • 420 D – tværstillet dobbeltseng i forenden, Toiletrum og køkken i midten samt siddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan nemt redes op til ekstra opredninger.
  • 450 E – To enkeltsenge i forenden, køkken og baderum i midten samt siddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan nemt redes op til ekstra opredninger.
  • 450 D – Fritstående dobbeltseng i forenden, toiletrum og køkken i midten og siddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan nemt redes op til ekstra opredninger.
  • 460 D – Fransk dobbeltseng og toiletrum i forenden med vask uden for toiletrum, Køkken i midten samt rundsiddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan nemt redes op til ekstra opredninger.
  • 490 K – Tværstillet dobbeltseng i forenden, siddegruppe og køkken i midten. Toiletrum også i midten. Og i bagenden er der køjesenge. Siddegruppen kan nemt redes op til ekstra opredninger.
  • 540 K – Tværstillet dobbeltseng i forenden, siddegruppe og køkken i midten samt stort badeværelse og køjer i bagenden. Siddegruppen kan nemt redes op til ekstra opredninger.

LMC Style er bygget på LLT teknologien- LLT er en særlig konstruktion uden træ, der er meget stærk og kan ikke optage fugt. Derfor giver LMC 12 års tæthedsgaranti på alle LMC campingvogne med LLT teknologi. LLT indebærer også at campingvognene har glasfibertag.

Se denne video med de nye LMC Style 2016 modeller:

Klik her og læs mere om LMCs 2016 program

Prøv også at læse disse indlæg