Camp-let 2013: Klar med guider til Ferie for Alle

af Bjarne Søby
Camp-let har etableret et helt team af guider

Der skal blændes op for vejledningen og ned for salgstalerne, erfarede Camp-let A/S under en workshop med deltagelse af nuværende og potentielle teltvognsejere. Fabrikken har taget konsekvensen og etableret et helt team af guider.

En er Falck-redder, en anden er produktionsteknolog, et par af dem læser til HF, og så er der også en marketingskoordinator, en struktør-elev samt en sælger med slovensk baggrund. Ni personer i alt, som kun har interessen for camping og fritidsliv til fælles, og at de alle er en del af Team Camp-let, teltvognsfabrikkens nyoprettede team af guider.

Holdet, der har været og er under oplæring hos Camp-let A/S, skal arbejde på skift som deltidsansatte og primært i weekender, hvor forbrugerne har tid og lyst til at kigge på campingudstyr og høre om mulighederne ved teltvognsferie. De får dog lejlighed for at arbejde sammen under camping- og fritidsmessen Ferie for Alle 2013 i Herning Messe Center.

“Vi gennemførte for nogen tid siden en workshop med deltagelse af medarbejdere samt nuværende og potentielle kunder for at få klar besked om, hvordan man opfatter virksomheden og vore produkter og ikke mindst få ideer til, hvordan vi kan gøre det hele anderledes og bedre”, siger direktør Hans Jørn Nissen.

Workshoppen mundede ud i produktionen af 5. generation af vores teltvogn, der kom på markedet sidste år og som er endnu mere fleksibel end forgængerne, og nu er det er så tid til næste skridt i processen. Workshoppen afslørede nemlig også, at forbrugerne mere ønsker information og vejledning frem for salgstaler. Kunderne synes kort sagt, at det er vigtigere, at Camp-let’s repræsentanter ved en masse om teltvogne og tilbehør, end at man kan prislisten på fingrene.

Populært sagt behøver de kun at vide, at man kan købe Danmarks mest populære teltvogn fra cirka 40.000 kr. og opefter. Resten kan de slå op, hvis der er brug for det. Derimod skal de være i stand til at hjælpe forbrugerne ud på landevejene med den rigtige Camp-let model og det rigtige tilbehør:

Når der eksempelvis er børn med på teltvognsferie er det en fordel med en bagageboks og måske også en sidekabine samt fortelt eller solsejl. Skal man af sted med Camp-let’en i en kold og regnfuld periode, er det heller ikke tosset med fast gulv i forteltet. Endelig er der råd at hente, om man skal montere bagagebærer eller stativer til cykler, kanoer og andre ting ovenpå vognen.

En af dem, der skal sikre, at Camp-let ejere, nye som gamle, kommer af sted med det helt rigtige udstyr på trækkrogen, er 29-årige Rasmus Bergholt. Han er til daglig ambulanceassistent hos Falck i Vejen.

“Jeg har været på ferie med en Camp-let, jeg deltog i Sommerkaravanen, og så har jeg i tre år været med på Camp-let Winter Challenge i Østrig, så jeg må være allround-ekspert, når det gælder denne teltvogn – set med forbrugerøjne”, siger Rasmus Bergholt, der glæder sig til at dele ud af erfaringerne.

Links:
Relevante Link(s) : Camp-let

Prøv også at læse disse indlæg