Camp-let som base for kvindenetværk

af Ann Karina
Camp-let som base for kvindenetværk

Der er altid mangel på hotelværelser, når Round Table og Ladies Circle holder landsmøde på samme tid og i samme by. I den situation er det slet ikke tosset at have en Camp-let ved hånden.

Danmark er blevet et rigtigt netværksland. Cirka 25.000 danske mænd og kvinder er i dag medlem af en forening eller en forening, hvor man udvider de erhvervsmæssige kontakter eller sit personlige netværk.

Således også i Rødding i Sønderjylland, hvor Round Tables søsterklub, Ladies Circle, har omkring en snes medlemmer og er ved at få godt fodfæste i området. Udover det lokale netværk i klubben, er der også masser af networking under landsmødet, som i år fandt sted i Holstebro. Her var der dobbelt landsmøde for såvel Round Table som Ladies Circle.

“Der var alene 500 deltagere til Ladies Circles møde, og da Round Table også var til stede, var der så mange gæster i Holstebro, at man hurtigt kom i bekneb for hotelværelser. Vi var 5 deltagere fra Ladies Circle i Rødding og havde svært ved at finde overnatning. Da en af de andre deltagere foreslog at tage en campingvogn med, slog det mig, at vi selvfølgelig skulle bo i en Camp-let i stedet for. Det har jeg prøvet før, og den er altså noget nemmere at køre omkring med end en campingvogn”, fortæller Anne Margrethe Schütt.

Hun var som 33-årig den yngste af delegationen fra Rødding Ladies Circle, som er et netværk for kvinder fra 20-45 år fra alle samfundslag, uddannelser og erhverv.

Landsmødet i Holstebro begyndte fredag aften med en stribe mindre fester og sammenkomster rundt om i byen, hvor der var mulighed for at networke med medlemmer af andre Ladies Circle klubber. Om lørdagen var der landsmøde hele dagen, og om aftenen stor gallafest. Og det rygtedes faktisk hurtigt blandt landsmødedeltagerne, at der var 5 sønderjyske kvinder, som havde valgt en så utraditionel overnatningsform som en teltvogn.

“Pladsen var lidt trang, og jeg kan love for, at både kuffertrum og garderobestangen mellem sovekabinerne blev udnyttet til fulde. Vi skulle jo ikke bare have tøj med til en weekend, men også gallakjoler til lørdag aften. Når man skal kante sig rundt omkring hinanden, fordi alle skal klæde om og lægge makeup samtidig, giver det anledning til mange sjove episoder. Og der blev altså kigget en del efter os, da vi lørdag aften skridtede ud af campingspladsen i lange kjoler og højhælede sko”, ler Anne Margrethe Schütt.

“Jeg havde som den eneste camperet i Camp-let i forvejen, men der var flere af de andre, som var imponeret over den komfort, som vognen rummer. Mange forestiller sig, at Camp-let er en primitiv campingform, men det er kun, indtil de har sovet en nat på gode madrasser i de to kabiner eller oplevet det funktionelle køkken, som også er bygget ind i vognen”, siger Anne Margrethe Schütt.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Camp-let

 

 

Prøv også at læse disse indlæg