Camp-let’en er som skabt til lange ture

af Ann Karina
Camp-let

  

Tidligere lejede Hanne og Lars Erichs en mobilhome i enten Italien eller Frankrig. Nu har de selv en Camp-Let på krogen, og den klarer snildt 130 kilometer i timen på de franske motorveje.

Tempo 100 etiketter pryder bagsmækken, når familien Erichs fra Vojens bevæger sig sydpå til to-tre uger i varmen på en campingplads i Italien eller Frankrig. De har for længst opdaget, at deres Camp-Let er som skabt til lange ture ned over det europæiske vejnet.

Familien består af sælger Lars Erichs, hustruen Hanne Erichs, der er sygeplejerske, samt Line på 14 og Jeppe på 12.

– Vi har altid været sydpå for at holde ferie. Tidligere købte vi en færdigpakke, hvor vi boede i en mobilhome, som stod fast på en campingplads i enten Italien eller Frankrig. For fem år siden købte vi en Camp-Let Concorde, og bortset fra at det kan ruske lidt i kørekappen, når vi har bagage liggende ovenpå vognen, mærker man overhovedet ikke, at man har vognen med, fortæller Hanne Erichs.

Vognen har som sagt fået en Tempo 100 godkendelse og må dermed køre 100 kilometer i timen på de tyske motorveje. I Frankrig må man køre hele 130, mens Belgien tillader en hastighed på op til 120 kilometer i timen, når man har en teltvogn på krogen.

– Vi er ikke begyndt at køre hurtigere, efter at vi fik Tempo 100 godkendelsen. Nu bliver bøderne bare lidt mindre, når vi bliver stoppet. Det er jo fristende at træde på speederen, når Camp-Letten ligger så godt på vejen, siger Hanne Erichs.

Selv om børnene nu er blevet teenagere, er de stadig begejstrede for at holde ferie i teltvogn. På grund af deres alder har det dog været nødvendigt at investere i lidt ekstraudstyr til Concorden.

– Vi har købt en sidekabine, som vi lyner på teltet, så Line og Jeppe kan få “hver sit værelse”. Lars og jeg deles om en kabine, mens børnene sover i henholdsvis den anden kabine og det lille ekstra-telt, fortæller Hanne Erichs.

Familien har på et tidspunkt talt om at udskifte Camp-Letten med en campingvogn, men mor Hanne siger nej. Hun gider ikke skulle bruge op til flere dage af sin ferie på at slæbe en campingvogn frem og tilbage mellem Vojens og sydens sol, men fortrækker sin velkørende letvægter og frit udsyn gennem bilens bagrude.

– Camp-Let har i mange år været trendy i et land som Holland, og vi oplever, at det nu også breder sig herhjemme. Folk får en veludstyret vogn med køkken og gode senge og kan samtidig nyde godt af en fleksibel ferieform og muligheden for at være tæt på naturen, siger Hans Jørn Nissen, marketingschef hos Camp-let A/S og tilføjer:

– Mens andre udbydere af ferie- og fritidsprodukter venter stagnation eller egentlig nedgang i salget som følge af den verdensomspændende finanskrise, tror vi, at finanskrisen kan blive til gavn for os. Folk vil tænke sig bedre om, når de køber længerevarende forbrugsgoder, og her vil det givetvis spille ind, at en Camp-Let kan trækkes af en lille bil og næsten ikke påvirker brændstofforbruget, siger han.

Links:
Hjemmeside: Camp-let

Pressemeddelelse

Prøv også at læse disse indlæg