Camper Fritid præsenterer Wecamp Air Galaxy

Wecampgalaxy telt presse 150217 01

Den danske grossist CAMPER FRITID præsenterer et helt nyt lufttelt ”Wecamp Air Galaxy” på ”Ferie For Alle” i Herning.

”Airtent Galaxy” er ikke mindre end det eneste ”A-måls” luftelt på det danske marked og præsenteres nu for de danske campister på feriemessen ”Ferie For Alle 2017”.

Teltet er fremstillet i lette materialer og med luftstænger som fås i 4 forskellige størrelser. Prisen starter ved kun kr. 6.999,-.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Torben Fallesen fra Camper Fritid udtaler: ”Opstilling af teltet er nemt og enkelt. Teltet har en ramme i fronten, som er fast sammen med taget og derfor pumpes det op som det første. Herefter pumpes støtte-kanalerne op enkeltvis og monteres samt fastgøres med velcro. Det er bare supernemt”

I siderne er der monteret mørklægningsgardiner, mens fronten har klassiske gardiner. Sider og front kan lukkes op individuelt, ligesom de kan fjernes helt, så teltet også kan fungere som solsejl.

Teltet leveres selvfølgelig inklusiv luftpumpe med overtryksventil.

”Vægt er noget vi arbejder med hele tiden på vore produkter, og på et telt som dette, er der virkeligt nogle kilo at spare i forhold til de almindelige A-måls telte. Luftteltet her vejer ca. 25,5 kg for den mindste størrelse, hvilket er helt unikt”, slutter Torben Fallesen.

Kik ind I Hal F på Camper Fritid standen under den store feriemesse Ferie For Alle i Herning fra den 24. -26 februar 2017, og se denne nyhed til de danske campister.

Se mere på Camper.dk

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg