Panorama markisetelt

af Ann Karina
Panorama markisetelt – større fleksibilitet får du ikke


Føler du dig låst af dit fortelt? Synes du nogle gange, det kunne være skønt med en markise? Andre gange er teltet det ideelle? Og nogle gange kunne det bare være fedt med begge dele? Så er det et Panorama markisetelt, du søger.

Med Panorama får du et super fleksibelt markisetelt bestående af posemarkise, sider og en delbar front. Det er den delbare front, der gør teltet så utrolig fleksibelt. Du kan vælge at anvende hele fronten, så du har telt under hele markisen – præcis som med andre markisetelte. Eller du kan vælge kun at benytte dig af den ene halvdel af fronten, så der er telt under halvdelen af markisen – og dermed læ og skygge under anden halvdel af markisen. Om teltet skal sidde i højre eller venstre side, bestemmer du selv. Mere fleksibelt findes det ikke.

Der er en dør og et åbningsbart vindue med myggenet i begge sider. Frontens dele er sat sammen med lynlås, så du vælger selv, hvor du vil placere frontens dør – til højre, venstre eller i midten. Panorama er 2,35 meter i dybden og findes i 5 længder fra 4,0 til 6,0 meter. Farverne er sølv/grå – hvide gardiner er inkluderet. 

Panorama markisetelt – større fleksibilitet får du ikke
Panorama med kun halvdelen af fronten monteret.

Prisen for Panorama L 4,0 meter er kr. 12.950,-

Oplev Panorama fra DCT Vejle A/S hos din lokale caravanforhandler.

Links:
Relevante Link(s) : DCT Vejle

 

 

Prøv også at læse disse indlæg