Mors Dag gave til campingmor

af Ann Karina
En hyggedag hvor man bliver forkælet på mors dag

Egentlig har jeg altid været imod Mors Dag gaver. Jeg mener ikke at vi forældre kun skal fejres en dag om året, men alle årets 365 dage. Men når alt kommer til alt, så er det jo også en hyggelig tradition – ikke mindst for børnene. Så hvad mor ønsker, skal hun få. Eller det kan man da altid drømme om.

Men som ægte campingmor, hvad ønsker man sig så? Uhaaa, der er mange ting man gerne vil have. Men hvis jeg skal være sådan helt egoistisk, og ikke tænke på kroner og ører, så tror jeg min liste vil se nogenlunde sådan her ud.

En van eller autocamper med trækkrog

Jeg ELSKER at rejse med vores campingvogn, men nogle gange kunne det også være fedt bare at sætte sig ind i en bil med overnatningsmuligheder. Bevares, vi er møj-heldige og har haft mulighed for at prøve det mange gange, men det er bare ikke det samme at låne en, som at have sin egen. Der skal trækkrog på så vi kan trække vores campingvogn med den også. Nogle gange har vi vores store datter og hendes veninde eller kæreste med på tur, så er det fedt at have et ekstra værelse med. Det ville nok være en lidt dyr Mors Dag gave, men hey – Bjarne fik da en campingvogn på Fars Dag for et par år siden ( det var lidt et tilfælde vi skulle hente vores nye vogn den dag, men så kunne man da bruge det som undskyldning;)).

chausson-x550-01
Denne her van/autocamper fra Chausson, kunne godt stå på min ønskeseddel

En god mover gør andre end mor glad

OK – det lyder meget teknisk og maskulint, jeg ved det godt. Men for pokker hvor har vi været oppe at toppes mange gange imens vi har kørt eller skubbet campingvognen på plads. På denne måde kan Bjarne eller jeg, helt selv bestemme hvordan og hvor campingvognen køres ind! Så vil Mors Dag gaven komme os begge til gavn – og husfreden 😉

En campingweekend i Amsterdam, Berlin, Paris…..

Denne Coronatid har virkelig sat min udlængsel på en prøve. Jeg savner SÅ meget at komme afsted til en storby et eller andet sted i Europa. Spise ude på spændende restauranter, se museer, ose butikker og shoppe alt for meget med hjem. For mig er den perfekte storbyferie i min campingvogn (eller lånt autocamper eller van). Jeg elsker at have mit eget hjem med. Mit eget sengetøj og mobiliteten og fleksibiliteten der er ved at rejse på camping.

Jeg kan godt leve med at tage en taxa hjem til campingpladsen efter en god middag i byen, eller bruge de offentlige transportmidler. Hånden på hjertet, jeg ville nok alligevel ikke bo midt i centrum, selv om jeg boede på hotel. Jeg er helt OK med at je nok skal vente lidt med at indløse denne Mors Dag gave pga. Corona, men så var der da liige noget at se frem til.

En weekendtur til Amsterdam ville være en dejlig gave på mors dag
En weekendtur på camping til Amsterdam ville være en dejlig gave på mors dag

Lækre gummistøvler i Mors Dag gave

OK – vi kan hurtigt blive enige om, at campingvejr desværre ikke altid er sol og sommer. Det gør det ikke mindre hyggeligt, men man skal bare tænke lidt anderledes og praktisk. Et par lækre designer gummistøvler ville falde i god jord hos mig. Og hvis det er Ilse Jacobsen, eller Tommy Hilfiger, ville der nok falde en ekstra god krammer af (PS – min yndlingsfarver er sort og rød, og et par knaldgule eller pink ville også blive værdsat – meget ;))

Et par lækre, sjove eller anderledes gummistøvler er en god gave på mors dag
Et par lækre, sjove eller anderledes gummistøvler er en god gave på mors dag

Matchende regntøj

Nu hvor vi er over i den type vejr der kræver lidt ekstra og speciel påklædning, ville en matchende regnjakke til ovenstående gummistøvler også falde i god jord.

Et rigtigt godt termokrus

Ja det lyder ikke af meget, men for mig et godt termokrus virkelig vigtigt. Vi bruger rigtigt mange timer i bilen, og det er så dejligt når ens kaffe stadigvæk er varm efter et par timer.

Et gavekort til en campingbutik

Det ville da være rigtigt dejligt at kunne slå sig løs og købe lige det service, eller de glas man bare drømmer om til campingvognen. Eller lige den der dims man ikke vidste man manglede. Det må være en drømmegave på Mors Dag for campingmor.

En hyggedag hvor man bliver forkælet på mors dag
En hyggedag på camping hvor man bliver forkælet på mors dag

En hyggedag på Mors Dag

Meget simpelt og meget basalt, men at bliver mega forkælet en hel dag på camping. En dag hvor man INTET skal tænke på. Man skal sove længe, få serveret champagnebrunch i et lunt fortelt, massage, kold hvidvin, lækker eftermidagssnack og gourmetmiddag lavet af ens familie. Og selvfølgelig være sammen med familien hele dagen og bare nyde hinandens selskab.

Der er sikkert 100-vis af andre ting man kan ønske sig hvis man ikke skal tænke på hvad det koster. Dette er nogle af mine bud på hvad man kan give mor på Mors Dag. Heldigvis er vi alle forskellige, med forskellige ønsker. Hvad ønsker du dig?

Prøv også at læse disse indlæg