Camping med plads til leverum

af Ann Karina
Isabella Penta

Når weekend og helligdage nærmer sig, og far, mor og børn tager væk fra de vante rammer, har campingvognen erstattet sommerhuset som familiens foretrukne feriebolig. Det søde liv i vognen rimer dog ikke altid på oceaner af plads. Sådan lyder meldingen fra danske Isabella, der tilbyder et væld af rummelige fortelte til det campingglade folk.

Campingpladsen er centrum for hygge, socialt samvær og afslapning. Det dejlige udeliv charmerer stadig flere danskere, der parkerer vogn og fortelt på en fast plads og lader begge dele gøre det ud for bolig nummer to. Men selvom smutturen til yndlingscampingpladsen er kort, er kravene til både udstyr og plads stadig store.

Den danske forteltproducent Isabella kommer campisterne i møde og byder på tre spændende og rummelige fortelte.

Camping i bredformat
Det første skud på stammen af fortelte er Penta Concept. Forteltet er med en dybde på 3,5 meter perfekt til den store familie, der længes efter masser af plads. Teltets helt specielle femkantede facon giver gode indretningsmuligheder med plads til både spisebord, sofahygge og opbevaringsplads. Et robust stålstel og teltdug i belagt polyester sikrer samtidig et ekstra solidt opholdsrum, der kan matche både kulde og blæst.

Klassisk Isabella-design
Trækker campingdrømmene mere i retning af et klassisk fortelt, er Commodore Royal det perfekte match. Det tre meter dybe telt og den klassiske konstruktion illustrerer flot det kendte Isabella-design, der giver gode muligheder for at kopiere dagligstuehygge med gardiner og lampe direkte ind i forteltet.

Isabella Commodore
Commodore Royal er for den garvede campist, der sætter pris på den kendte Isabella-kvalitet

Fortelt i lyst design
Forteltet er familiens naturlige samlingspunkt, og et lyst og lækkert opholdsrum gør ofte campinglivet til en sand fornøjelse. Med Opus 300 får campisten et fortelt i lækkert og lyst design i bløde nuancer. Og med udluftningssøjle i fronten er vejen banet for et indemiljø i topklasse.

Isabella Opus
Med Opus 300 får familien et lyst og lækkert opholdsrum, der indbyder til afslapning og hygge

Alle Isabella-modeller er forsynet med myggenetvindue med folieklap, der gør forteltene til et oplagt valg i de varme sommermåneder. Med mulighed for at vælge CarbonX glasfiberstel i letvægtsmaterialer egner både Commodore Royal og Opus 300 sig samtidig også som rejsetelte, hvis familien længes efter at nyde campinglivet under fremmede himmelstrøg.

Vejledende udsalgspris
Penta Concept: fra 17.196 kroner inkl. stel.
Commodore Royal: fra 12.844 kroner inkl. stel.
Opus 300: fra 13.167 kroner inkl. stel.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

 

 

Prøv også at læse disse indlæg