Nordic Blue, til campister der stiller store krav.

af Bjarne
Active Image
Den tyske teltproducent dwt er i år på banen med helt nyt 3,0 meter telt. Teltet er specielt udviklet i tæt samarbejde med dwt-telte Danmark, og vil kun være at finde på det danske marked, navnet er Nordic Blue, og der er virkelig kræset om detaljerne i dette meget flotte og funktionelle fortelt.

Teltet er fremstillet i 300g/kvm gennemfarvet leacryl, og da teltet samtidig er sikret mod råd vejrbestandig og meget let at rengøre, fremstår det som et fastlægger telt i absolut topklasse.

Image
De ekstra store sidevinduer er med til at skabe en lys og hyggelig base for familiens campingtur

I begge sider finder man et stort udlufningsvindue med myggenet, som sammen med gavludluftningen er med til at sikre et godt indeklima i alt slags vejr. Skulle man have brug for mere luft, har Nordic Blue som noget helt nyt, myggenet i det ene frontvindue.

Image
Som noget helt nyt, er der i Nordic Blue lavet et vindue med myggenet i fronten, dette er med til at sikre et godt indeklima i teltet, og holder samtidig myg og andre insekter ude fra teltet.

De ekstra store vinduer og de flotte lyse gardiner er med til at skabe en lys og hyggelig opholdsstue for hele familien. Nordic Blue leveres som standard med 28 x 1 mm stålstænger med powergrip, men kan også leveres med alustænger. Af andre detaljer kan nævnes at teltet er med dobbeltgræskant og mulighed for karnap i begge sider, samt at både front og sider kan afmonteres, hvilket blandt andet sikre en nem opsætning.

Nordic Blue er specielt udviklet og designet til det danske marked, og vil uden tvivl falde i mange campisters smag

Nordic Blue vil med sine flotte farver og design bestemt falde i mange danske campisters smag, og vil uden tvivl blive et hit.

Nordic Blue fås i 8 forskellige størrelser, og priserne starter ved ca. 12 000,-

For yderligere info, kontakt: Dwt-telte Danmark

 

Prøv også at læse disse indlæg