Camping-TV: Bürstner “Fifty Five” – masser af udstyr til en god pris

af Ann Karina
Bürstner "Fifty Five" - masser af udstyr til en god pris

De helt nye 2014 Bürstner “Fifty Five” modeller er flotte autocampere med masser af udstyr til en rigtig god pris. “Fifty Five” serien er skabt for at fejre firmaets 55 års fødselsdag.

Der indgår 4 modeller i “Fifty Five” serien og alle 4 modeller har et meget højt udstyrsniveau, gode priser og Bürstners sædvanlige høje produktkvalitet.

“Fifty Five” modellerne kendetegner sig ved deres graphite farvede caps, der sammenholdt med fint afstemte eksteriør, gør bilerne meget genkendelige i gadebilledet. Desuden er modellerne udstyret med en helt speciel ”Fifty Five” pakke, der bl.a. indeholder aluminiumsfælge i “Black Polish” og LED kørelys.

Indgangsdøren er 70 cm. i bredden og sammen med det nedsænkede indgangstrin, gør dette autocampere væsentligt nemmere at bevæge sig ind og
ud af.

Bilerne er desuden monteret med bakkamera, som gør det meget nemmere at parkere og komme rundt i byerne eller på campingpladsen. Bakkameraet er tilsluttet det standard monterede Navigationssystem fra Zenec, som også kan oplyse om campingpladser, campingruter og meget mere i hele Europa.

Vi så Bürstner “Fifty Five” på dette års messe i Düsseldorf, hvor vi lavede denne TV-reportage om den nye modelserie.

I Danmark kan man se den helt nye Nexxo T 685 ”Fifty Five” hos Vendelbo Vans i Taars. Bilen er lige kommet hjem, så hvis du vil være en af de første der prøver denne helt nye model, skal du nok skynde dig at kontakte forhandleren.

Priserne starter ved kr. 699.900,-

Links:
Relevante Link(s) : Vendelbo Vans

Prøv også at læse disse indlæg