Verdensnyhed: LMC præsenterer den første campingvogn med LLT og fulde 12 års tæthedsgaranti

af Bjarne Søby
LMC kan som den første caravanproducent tilbyde hele 12 års tæthedsgaranti

LMC Long Life Teknologi (LLT) er den mest innovative konstruktionsteknologi i hele caravanindustrien og bliver i 2014 programmet standard i LMC Maestro og LMC Scandica. Til forskel fra den traditionelle konstruktion som mange andre mærker anvender, benytter LMC udelukkende solide og fugtresistente PU-lister samt fugtresistent højisolerende XPS-skum og kan således tilbyde en konstruktion helt uden træ i modsætning til den gængse vægkonstruktion af træ og styropor.

Derudover anvender LMC ekstrem robust og modstandsdygtig GFK glasfiber i tag, bund, front og bagende for fuld beskyttelse mod hagl og stenslag. Skader fra indtrængende vand forbygges herved effektivt, hvorfor LMC tilbyder 12 års tæthedsgaranti på alle vogne med LLT.

Hvorfor er LLT så specielt?

Forbi lang levetid er en væsentlig parameter ved investering i en ny campingvogn. LMC tilbyder som eneste producent 12 års tæthedsgaranti. LLT – Long Life teknologien er standard i alle LMC Scandica & LMC Maestro, og visse LMC Musica hvilket er helt unikt på markedet. Fra foråret 2014 kan LLT – teknologien tilkøbes i øvrige LMC Musica modeller.

Øget lasteevne med LLT

En yderligere fordel ved LLT er at egenvægten på vognene bliver væsentlig reduceret. En populær vintervogn som LMC Scandica 510 E vejer kun 1294 kg med LLT, hvilket er næsten 200 kg lettere end samme model i 2013 programmet. Det gør det muligt at få en rigtig vintervogn med Alde centralvarme & vandbårengulvvarme & skiboks m.m. til biler der må trække 1.500-1.600 kg. Har man en bil der må trække mere ja så er der rig mulighed for yderligere lasteevne idet det bliver muligt at få 2.000 kg totalvægt på enkeltakslede vogne, hvor vi i 2013 kun har kunnet tilbyde 1800 kg som max. Men generelt kan vi sige at LMC har rigtig god lasteevne – faktisk helt optil 747 kg. på enkeltakslede og 888 kg lasteevne på de dobbeltakslede, så der er mulighed for montering af alt tænkeligt udstyr man kunne drømme om.

Generelt er prisen er faldet 9 % på LMC Scandica i 2014. Så det generelle billede for LMC Scandica 2014 er lettere & mere elegante vintervogne der samtidig er blevet billigere og så med hele 12 års tæthedsgaranti og meget større lasteevner.

Flere 2014 Nyheder

LMC udvider programmet fra 3 til 5 modelserier med 2 nye serier LMC Vivo og LMC Style som fuldender LMC sortiment mod de lidt mindre, lettere og prisbillige vogne som efterspørges til de mindre drift økonomiske biler. LMC kan således tilbyde alt fra en smart lille 370 D med en egenvægt på kun 833 kg og til en pris fra 106.300 kr. til de store veludstyrede vintervogne som LMC Scandica 705 D til 306.800. LMC Style & Vivo kommer i et flot frisk design og selvom det er lette vogne er der hverken sparet på detaljer eller kvalitet. Kvaliteten er selvfølgelig i top og lever fuldt ud op til LMC´s gode velkendte tyske kvalitet. Udover at det er lette rejsevogne så har de som en af de eneste vogne i sin klasse standard GFK / glasfiber tag, front og bagende, hvilket gør at den er modstandsdygtig overfor f.eks. haglvejr. LMC Vivo & Style serien byder både på praktiske indretninger til børnefamilier med køjer men også egoistvogne til det rejselystne par som ønsker enten enkeltsenge eller dobbeltseng.

Flot og elegangt indretningFlot og elegangt indretning

LMC Musica, Maestro og Scandica får alle nyt design såvel indvendigt og udvendigt. Indvendigt med nye skabslåger, nyt køkken og nye smarte detaljer. Bruger du din campingvogn hele året kan du overveje at bestille din LMC Musica (fra 560) eller Maestro med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme, det giver jo en fantastisk varmekomfort. LMC har siden begyndelsen af 1982 bygget vogne med centralvarme så det er jo ikke nogen nyhed med absolut en fantastisk detalje. LMC Scandica er det ypperste inden for vintervogne med ekstra mange vinteregnede detaljer som indvendigt første spildevandsrør & tank, rammevinduer, skikasse, gasflaskeomskifter med mere.

I 2014 programmet er der er i alt 38 modeller at vælge imellem i de fem serier LMC Style, Vivo, Musica, Maestro og Scandica, så kig forbi din lokale LMC-Forhandler og oplev de mange muligheder til Åbent Hus i weekenden 26. & 27. Oktober kl. 10-16.

Links:
Relevante Link(s) : LMC

Prøv også at læse disse indlæg