CaraOne 740 UDF – Når pris og kvalitet ikke hænger sammen!

af Ann Karina
CaraOne 740 UDF – Når pris og kvalitet ikke hænger sammen!

Hænger pris og kvalitet ikke sammen? Nej, i den nye CaraOne 740 UDF fra Weinsberg, får man en stor familievogn i en kvalitet, som er langt over, hvad prisen anslår.

153.900,- danske kroner, det er alt hvad man skal betale for at få fingrene i 740 UDF modellen fra Weinsberg. Der er her tale om en rigtig familievogn med både dobbeltseng, rundsiddegruppe og børneværelse midt i vognen med dinette og køjer.

En god detalje ved børneværelset, er at man her har anbragt dinetten ud mod forteltet, så børnene kan sidde inde og lege, men stadig ”være med” ude i teltet, og når det så er blevet sengetid, er køjerne placeret i modsatte side, så de voksne stadig kan sidde i forteltet og snakke uden at ødelægge natteroen.

Indvendig er CaraOne 740 UDF som alle de andre Weinsberg grundrids holdt i mørk Commano pæretræsdekor, som sammen med det friske stofdesign giver en afslappet og behagelig rumfølelse. Der er et moderne kompakt baderum, et veludstyret køkken og en komfortabel fransk seng. Alt sammen med en masse funktionalitet og i et brugervenligt design.

presse_weinsberg_0211_740up_2

Den store CaraOne 740 UDF kan blandt andet leveres med Alde centralvarme, og gulvvarme, hvilket også gør den til en ideel fastlæggercampingvogn. Den måler lige knap 7,5 meter indvendig, og har en egenvægt på 1.600 kg. Den tilladte totalvægt ligger på 1.900 kg. Vognen kan opleves i Herning på messen ”Ferie for Alle 2011” i weekenden d. 25. – 27. februar.

”SIMPLY YOU” er det glade budskab som Weinsberg sender til alle dem, der på en enkel, men effektiv måde ønsker en moderne campingferie uden større besvær og budget. Recepten til succes for det nye mærke ligge i en kombination af trendy design og individualitet holdt sammen med en gunstig pris og den gode kvalitet, som er kendt fra Knaus Tabbert huset.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Weinsberg

 

 

Prøv også at læse disse indlæg