Carthago C-Compactline autocamper: Ny serie autocampere I høj kvalitet

af Ann Karina
Den nye C-Compactline fra Carthago er med en bredde på kun 212 cm. let at køre i f.eks. bytrafik

På Ferie For Alle 2014 viste Dancamper bl.a. de nye Carthago C-Compactline autocampere frem. Se med her, hvor vi kigger nærmere på den helt unikke og slanke autocamper.

Carthargo C-Compactline er en ny serie hel-integrerede autocampere, der har udvendig bredde på kun 212 cm. – og dettevel og mærke uden at autocamperen føles trang indvendigt.

Carthargo C-Compactline er opbygget på præcis samme måde og med den samme høje materialekvalitet som der anvendes i Carthagos andre autocampere. Resultatet er en flot helintegreret autocamper, som er lidt smallere og meget lettere end C-Tourer.

De kompakte mål giver også lavere vægt. Carthargo C-Compactline har en køreklar vægt fra 2.805 kg. Ståhøjden i autocamperen er 1,98 m og der er gennemgående plant gulv. Der er der opvarmet dobbeltbund i hele autocamperen.

Alle carthargoer har glasfiberbund og glasfibertag som standard, luksusdøre med 2-punktlukning og mulighed for centrallås på dørene. Interiøret er gedigent med mange flotte og praktiske finesser, og man kan vælge mellem flere forskellige flotte stof- og læderkombinationer på hynderne.

Se med i denne TV-reportage, hvor vi kigger nærmere på den nye Carthargo C-Compactline

https://youtu.be/</span>3kP5IfcwUGc<span style="color: black;">

Prøv også at læse disse indlæg