Annonce (læs mere efter annoncen)
Combi-Camp Danmarks mest fleksible teltvogn

Chausson Titanium 728 autocamper

af Ann Karina
Chausson Titanium 728 autocamper

Dancamper havde en spændende nyhed på for Ferie For Alle 2014 – nemlig Chausson Titanium 728 autocamper. Den har en spændende indretning og der medfølger meget standardudstyr.

Chausson Titanium 728 har et nyudviklet indretnings koncept med Queensbed og central toilet og bad. Der er indgang til soveværelset i begge sider af autocamperen, og der er plads til at stige ud af sengen på begge sider af denne.

Badeværelset er flot designet med vask midt i rummet og hhv. toilet og brusekabine i hver side af vognen. Der kan selvfølgelig lukkes af til toilettet, og rumudnyttelse er rigtig god.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Denne Chausson Titanium har et bredt udstyrsniveau. Det omfatter bl.a. ESP, original Fiat radio med ratbetjening, bak censorer, centrallåse på førerhus- og bodelsdør, vindue og myggenet i bodelsdør, indfarvet kofanger, 175 liter køle/frys, og meget mere.

Vi kiggede nærmere på den flotte autocampere, så med i denne TV-reportage hvor du kan se mere til den flotte og spændende autocamper.

Du kan se mere til Chausson modellerne på Dancampers egen hjemmeside

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar