Combi-Camp udnytter rumforskning

af Bjarne Søby
combicamp presse 220514 01

Combi-Camp er en gennemtestet danskproduceret teltvogn. Kvalitet, innovation og brugervenlighed er bare nogle af de nøgleord, man forbinder med en Combi-Camp.

Mere end 50 års erfaring

I mere end 50 år har Combi-Camp haft som mål, at camping tæt på naturen skal være luksuriøst og komfortabelt. Som en af de ældste mærker af teltvogne i Europa er det stadigvæk en af de hurtigste teltvogne at stille op og pakke ned. Det tager kun få minutter at stille en Combi-Camp op, endda uden brug af pløkker, på alle former for underlag og i alle terræn

Højteknologiske materialer

Combi-Camp er meget opmærksomme på, at den eneste måde at holde sig på forkanten med udviklingen, er via samarbejde med andre innovative virksomheder. En af de virksomheder Combi-Camp har haft stor glæde af at arbejde sammen med, er tekstilfabrikken TenCate Outdoor Fabrics.

TenCate Outdoor Fabrics er en af verdens mest innovative tekstilfabrikker, og leverer bl.a. tekstiler til det amerikanske forsvar og NASA. Alle de erfaringer firmaet drager ved at udvikle højteknologiske materialer til bl.a. Nasa, bliver også brugt til udviklingen af teltdug. Ved at samarbejde med TenCate Outdoor Fabrics giver Combi-Camp deres kunder en sikkerhed for at de materialer der er brugt til Combi-Camps teltdug, er det sidste nye inden for højteknologiske materialer.

Outdoor living in the future – fremtidens teltvogn

Skridt for skridt vil temaet ”Outdoor Living in the Future”, eller som sagt på dansk, Fremtidens udendørsliv, sammen med Combi-Camp og TenCate Outdoor Fabrics blive videreudviklet.

Der vil blive anvendt nye teknikker for at give teltdugen de bedste egenskaber. Og det er til gavn for campisterne. En stor nyudvikling er f.eks. at teltdugen har en selvrensende effekt. Men udviklingen stopper ikke her. Man kan også sagtens forestille sig teltdug med indbyggede eller påmonterede solceller eller varmeelementer. Med moderne teknologi er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Coated, let åndbart rengøringsvenligt materiale

Combi-Camp er den eneste teltvogn med nano-coated teltdug med Super Hydrofob overflade. Super Hydrofob overflade er en overflade, der er belagt med en meget smudsafvisende belægning. Teknologien bruges i dag af bl.a. flyindustrien, bådindustrien og medicinalindustrien. Teknologien er gennemtestet og godkendt af flere højere myndigheder i hele verden.

Ikke nok med at den er så smudsafvisende, at snavs nemt skylles af ved en regnbyge, men materialet er også meget vejrresistent og holdbart. Stoffet er ligeledes meget åndbart, så kondens slipper let ud. Derfor er indeklimaet i en Combi-Camp altid rigtigt godt.

Med en Combi-Camp får du derfor en teltvogn der er nem at vedligeholde, nem at trække med din bil og med høj komfort.

 

Prøv også at læse disse indlæg