Combi-Camp Flexi har vokseværk

af Presse fra Combi-Camp
CombiCampFlexi presse 200315 01

Efter at have været på markedet i mere end tre år, og med flere hundrede solgte enheder, er Combi-Camp FLEXI Comfort blevet opgraderet til sæson 2015. Den fås nu også i en XL version.

Combi-Camp Flexi skaber hyggestunder

Til sæson 2015 kommer Combi-Camp Flexi Comfort XL med 30 % mere plads til bagage. Og der er endda adgang til bagagen, uden at skulle slå teltvognen op.

Combi-Camp Flexi Comfort XL har desuden fået et helt nyt chassis, der både ser mere, og er langt mere stabilt end tidligere. Man kunne fristes til at sige, at Flexi Comfort er blevet voksen.

CombiCampFlexi presse 200315 02Der er masser af plads i en Combi-Camp Flexi

CombiCampFlexi presse 200315 03En Combi-Camp Flexi fylder ikke meget bag på bilen.
Alle forbedringerne i 2015 modellerne er med til at højne Combi-Camp Flexi Comforts omfattende liste af standardudstyr. Som f.eks. det praktiske køkken, der enten kan bruges hvor det er, eller flyttes til derhen hvor man måtte ønske det.

CombiCampFlexi presse 200315 04Combi-Camp Flexis køkken er praktisk og kan placeres hvor man selv vil.
Også de komfortable senge med lamelbunde, er højt værdsat af campisterne. Og der er selvfølgelig lamelbund både i forældresengen og i sengen til børnene.

CombiCampFlexi presse 200315 05Rigtig god sovekomfort skabes af de gode madrasser og lamelbunde i begge sovekabiner.
Teltets mange smarte detajler, der alle er funktionelle gør campingferien mere komfortabel. Og sidst men absolut ikke mindst – Combi-Camp Flexi Comforts udseeende!

CombiCampFlexi presse 200315 06Bemærk alle udluftningsmulighederne.
Den nye Combi-Camp Flexi Comfort XL fåes for kun kr. 58.495,-. Denne pris inkluderer alt hvad du behøver for en dejlig ferie, såsom et funktionelt køkken, et moderne telt, og omfattende standard udstyr som bremser, reservehjul, støtteben og støddæmpere.

Den nye Combi-Camp Flexi Comfort kan ses hos de danske Combi-Camp forhandlere fra d. 13. marts, 2015.

Se mere på Combi-Camp hjemmeside

 

Prøv også at læse disse indlæg