Damsgaards Caravan Center – Nøgleordet er Tillid

af Bjarne Søby

Damsgaards Caravan Center blev grundlagt i 2002. Forretningen ligger på Funder Bakker i Silkeborg. Men der er blevet solgt campingvogne på Funder Bakke i mange år før det.

Allerede i starten af 60´erne lå der en campingforretning på de stejle Funder Bakker. Den første campingforretning på adressen, blev startet af en herre ved navn Fisker. Han solgte alt fra telte til trailere og selvfølgelig campingvogne. Den nuværende ejer, Bo Damsgaard, kom i firserne i lære i forretningen hos Fisker.

Bo Damsgaard lærte rigtigt meget i den tid han stod i lære hos Fisker. Men den vigtigste ting Bo lærte var hvad det er der gør kunderne tilfredse. Bo fandt hurtigt ud af at kunderne skulle føle sig trygge ved en handel og det var tryghed og god service der fik kunderne til at vende tilbage igen og igen når der skulle handles campingvogn. Denne tryghed skal skabes med tillid og troværdighed.

Disse ord er gået hen og blevet nøgleordene for den succesrige forretning Bo driver i dag. De 3 T´er: Tillid, Tryghed og Troværdighed er forretningens motto.

I starten da Bo Damsgaard overtog forretningen, hjalp hele familien til i forretningen og det hårde arbejde bar frugt. Efter 2 år kunne familien så småt begynde at trække sig tilbage og der kom flere og flere ansatte til. I dag er der 14 ansatte i forretningen.

Damsgaards Caravan Center forhandler alt til campinglivet. De lægger vægt på at forhandle kvalitetsprodukter, så de forhandler nye campingvogne fra Fendt og den populære teltvogn Camp-let.

Der er også et stort udvalg af campingudstyr. Damsgaards Caravan Center forhandler udstyr fra DCT-Vejle, Camper, WeCamp og Dometic. De er også Truma partnere, så de er autoriseret til at installere alle Trumas produkter.

Hvis ikke det udstyr du ønsker er på lager, skaffes det naturligvis hjem så hurtigt som muligt.

Damsgaards Caravan Centers værksted er meget effektive og grundige. Det er vigtigt for Bo Damsgaard at alt det arbejde der bliver udført er af høj kvalitet. Derfor sætter Bo også høje krav til sit personale på værkstedet, de er certificeret i f gas, det betyder at de må udføre alle reparationer i gas på campingvogne– de skal kunne deres arbejde ordentligt. Værkstedet kan håndtere alle typer skader og samarbejder bl.a. med alle forsikringsselskaber.

Hvis du ønsker tryghed i din handel, tillid til din campingforretning og caravan værksted, samt en ønsker en troværdighed hos det personale der arbejder der, skal du kigge forbi Damsgaard Caravan Center på Funder Bakke i Silkeborg.

Prøv også at læse disse indlæg