Åbent Hus og stor stigning i salg af autocampere hos Autocamp

af Clara Obbekjer

Autocamp i Låsby har denne weekend haft åbent hus, hvor de viste nogle af de nye 2020 modeller frem. Og der var en masse at se på – både inde i de store udstillingshaller, men absolut også udenfor.

 

Dansk Autocamper Club har igennem flere år været inviteret til et arrangement med spisning, musik og dans. Og i år var deltagerantallet større end nogen sinde. Cirka 120 autocampere var parkeret på arealet ved Autocamp, og knap 250 personer deltog i festlighederne.

Et lille udpluk af de mange fremmødte vogne hos AutocampEt lille udpluk af de mange fremmødte vogne hos Autocamp

Udstillingen blev vel besøgt i løbet af weekenden, især søndag var det det lidt yngre publikum men også mange med børn.

Hos Autocamp, der er en af Danmarks største forhandlere af autocampere, forhandles der Adria, Carado, Eura Mobil, Karmann Mobil, Concord samt Hymner Mobil, der netop er kommet til i udvalget af mærker hos Autocamp

En af Van-modellerne fra Adria.En af Van-modellerne fra Adria.

Den ældste Hymer hos Autocamp. En årgang 1977Den ældste Hymer hos Autocamp. En årgang 1977

Den mindste Hymer hos Autocamp. Free Campus EditionDen mindste Hymer hos Autocamp. Free Campus Edition

Den største Hymer hos Autocamp.Den største Hymer hos Autocamp.

Salget er steget enormt gennem det seneste år. Adria har i det første halvår af 2019 været det bedst sælgende mærke, skarpt forfulgt af Carado. Det bliver spændende at se resultatet, når de seneste modeller af Hymer kommer til. De nye Hymer-modeller vil blive leveret på et Mercedes sprinter chassis.

Adria AutocampereAdria Autocampere

Carado AutocampereCarado Autocampere

Det er især autocampere med dobbeltbund, og den store interesse for de kompakte Van-autocampere, der har været med til den eksplosionsagtige stigning i salget. Men det skal dog nævnes at der generelt er stigning i salget af alle typer autocampere – uanset størrelse og model.

Johannes Dahl og Lasse Petersen, samt det øvrige personale løber stærkt for at følge med, men hele tiden med smil og en glad latter.

Johannes forklarer teknikken og forskellen i de forskellige modeller til kunderne.Johannes forklarer teknikken og forskellen i de forskellige modeller til kunderne.

Et af de sjældne tidspunkter hvor Johannes og Lasse kan fotograferes sammen uden kunderEt af de sjældne tidspunkter hvor Johannes og Lasse kan fotograferes sammen uden kunder

På værkstedet er personalet også klar med nye dygtige medarbejdere. Hos Autocamp er man klar til, at opfylde de mange ønsker hos nuværende og nye autocampister.

Du finder Autocamp her: Autocamp

Prøv også at læse disse indlæg