Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Det går ikke stille for sig på Funder Bakke i Silkeborg

af Ann Karina

Bo Damsgaard fra Damsgaards Caravan i Silkeborg, har længe har et godt øje til campingvognene fra Fendt og deres uovertrufne kvalitet. Og fra sæson 2020 bliver Damsgaard Caravan forhandler.

Bo Damsgaard fortæller, ”Der er sket en hel del nyt i forretningen og vi har besluttet os for at, ville satse på at forhandle Fendt campingvogne som det eneste campingvognsmærke i huset. Mange mener måske at det er underligt med kun et mærke, men for os giver det mening. Fendt er uovertruffen kvalitet fra den mest prisbilligste serie Saphir og op til topmodellen Brilliant der er ren luksus. Og de seks forskellige serier er så forskellige, at det nærmest er som at have seks forskellige mærker.”

Her kommer snart til at stå en masse flotte Fendt campingvogneHer kommer snart til at stå en masse flotte Fendt campingvogne

Bo fortsætter, ”Vi har valgt at tage et bredt udvalg hjem med fokus på enkeltsengsvogne. Der er dog selvfølgelig også både dobbeltsengsvogne og køjevogne. Vi får bl.a. en Saphir 650 SKM hjem, der er en køjevogn med op til 6 sovepladser.”

Annonce (læs mere efter annoncen)

Nu er det ikke det eneste spændende der sker på Funder Bakke

”Efter at vi har optimeret vores Camp-let udstilling sælger vi Camp-letter som aldrig før. Vores flotte nye indendørs udstilling giver kunden mulighed for at fornemme Camp-letterne og giver dem også mulighed for at se stort set alt hvad der er af ekstraudstyr.” Fortæller Bo og fortsætter,

”Camp-let markedet har desværre stået lidt stille en lang periode, men nu er det som om der er ved at komme godt gang i det igen. I hvert fald for os. Kunderne bruger gerne op til 100.000 kr. på den helt rigtige teltvogn.”

Her i udstillingshallen er der masser at se påHer i udstillingshallen er der masser at se på

Bo fortæller videre, ”Camp-let er jo også et genialt produkt der passer godt ind i tidens miljørigtige trends. Den kan trækkes af stort set alle biler – også mange el-biler – og man kommer tættere på naturen. Samtidigt har man den høje komfort og rigtige senge at sove i, samt et godt opholdsområde. Hvis en standardopsætning ikke er nok, kan man nærmest udvide uendeligt med ekstra fortelt(e), solsejl, annekser med mere.”

De udstillede Camp-lets er populæreDe udstillede Camp-lets er populære

Damsgaards Caravan har også fået en flot Isabella udstyrsafdeling med stort set alt i Isabella tilbehør. Det er alt fra deres livsstilsprodukter til reservedele. Isabella har haft et par mand ude og sætte den op, så den er toptunet.

Isabellas udstilling er top tunet Isabellas udstilling er top tunet

Bo siger afslutningsvis, ”Vi er kendt for vores rigtigt gode service, og det er en ting vi holder fast i og det er meget vigtigt for mig og hele personalet. Og skulle du evt. have lyst til at arbejde med camping – om det er salg eller værksted, skal du altid være velkommen til at sende os en ansøgning. Faktisk kunne vi godt bruge et par ekstra hænder lige nu, så hold dig endeligt ikke tilbage.”

Vil du være vores kollega?Vil du være vores kollega?

Damsgaards Caravan er beliggende på Funder Bakke i Silkeborg og sælger campingvogne fra Fendt, teltvogne fra Camp-let og udstyr fra de førende leverandører af campingudstyr.

Klik her og læs mere om Damsgaards Caravan

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg