Caravan Centret Brohallen overtager CampingDeals.dk

af Bjarne Søby

Caravan Centret Brohallen, der er en af Danmarks ældste campingforretninger, har købt CampingDeals.dk, og kan derfor fremover også tilbyde online handel af campingudstyr.

 

CampingDeals.dk har fra starten af været en populær webshop, og har på to år vokset sig stor. Så stor at de tidligere indehavere havde svært ved at finde tiden til at vedligeholde og udvikle forretningen yderligere. Og da Brohallen kiggede på områder, hvor de kunne udvide deres forretning, så var det nærmest et ’match made in heaven’.

Der kom hurtigt en aftale i stand, og det er nu Caravan Centret Brohallen, der er indehaver af CampingDeals.dk og derved den daglige drift og kundekontakt. CampingDeals.dk’s vil ikke mærke noget til ejerskiftet, udover at webshoppen vil blive forbedret på flere punkter.

Det er Bettina og Kåre Rützou fra Caravan Centret Brohallen der har overtaget CampingDeals.dkDet er Bettina og Kåre Rützou fra Caravan Centret Brohallen der har overtaget CampingDeals.dk

Caravan Centret Brohallen vil udvide sortimentet på CampingDeals.dk med alle de varer, Brohallen i forvejen har i deres butik. Det vil også være muligt at bestille varer på nettet og derefter afhente dem i Caravan Centret Brohallens store butik i Nykøbing Falster.

Caravan Centret Brohallens store butik i Nykøbing Falster med et kæmpe udvalg af campingudstyrCaravan Centret Brohallens store butik i Nykøbing Falster med et kæmpe udvalg af campingudstyr

Gavekort, der købes på CampingDeals.dk kan også benyttes i Brohallens butik.

Et stort tillykke til Brohallen med overtagelse af CampingDeals.dk herfra

Prøv også at læse disse indlæg