Autocamp overtager forhandlerskab af Carado autocampere

af Bjarne Søby
autocamp carado 250718

Autocamp i Låsby ved Århus har pr. d. 01. juli overtaget forhandlerskabet af Carado autocampere i Danmark. Og allerede nu kan man se de prisbillige autocampere i Autocamps showroom

 

Det har tidligere være PB Autocamper, der har stået for salget af Carado autocampere i Danmark, og at forhandling af mærket fremover vil varetages af Autocamp, skyldes et samarbejde mellem PB Autocamper og Autocamp for at udvikle og styrke salget i Danmark.

Det er Hymer gruppen, der står bag produktionen af Carado, og selvom Carado er betegnet som en ’indstigningsklasse’, som kommer Hymers know-how, erfaring og produktionsmetoder tydeligt til udtryk i Carado. Så der er tale om en prisbillig serie af autocampere med en høj kvalitet segmentet taget i betragtning.

Og allerede nu kan man se et udvalg af Carado autocampere i Autocamps udstilling. Pt. er der seks modeller udstillet, men der kommer snart flere til. Bl.a. Van-camperen Carado Entry, hvor prisen starter på kr. 439.000,-.

Hos Autocamp er man rigtig glad for det nye forhandlerskab. Carado passer nemlig fint sammen med Autocamps andre mærker – Adria, Eura Mobil, Karmann & Concorde.

Se mere her: autocamp.dk

Annonce (læs mere efter annoncen)

Så er det – IGEN – tid til at skifte fortelt!

Er du også træt af at skulle skifte fortelt to gange om året? Det behøver du ikke længere. Med et StandBy telt fra Svensk Telt, skal du aldrig mere brug tid på at skifte fortelt
Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar