Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Autocamp overtager forhandlerskab af Carado autocampere

af Bjarne Søby
autocamp carado 250718

Autocamp i Låsby ved Århus har pr. d. 01. juli overtaget forhandlerskabet af Carado autocampere i Danmark. Og allerede nu kan man se de prisbillige autocampere i Autocamps showroom

 

Det har tidligere være PB Autocamper, der har stået for salget af Carado autocampere i Danmark, og at forhandling af mærket fremover vil varetages af Autocamp, skyldes et samarbejde mellem PB Autocamper og Autocamp for at udvikle og styrke salget i Danmark.

Det er Hymer gruppen, der står bag produktionen af Carado, og selvom Carado er betegnet som en ’indstigningsklasse’, som kommer Hymers know-how, erfaring og produktionsmetoder tydeligt til udtryk i Carado. Så der er tale om en prisbillig serie af autocampere med en høj kvalitet segmentet taget i betragtning.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Og allerede nu kan man se et udvalg af Carado autocampere i Autocamps udstilling. Pt. er der seks modeller udstillet, men der kommer snart flere til. Bl.a. Van-camperen Carado Entry, hvor prisen starter på kr. 439.000,-.

Hos Autocamp er man rigtig glad for det nye forhandlerskab. Carado passer nemlig fint sammen med Autocamps andre mærker – Adria, Eura Mobil, Karmann & Concorde.

Se mere her: autocamp.dk

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg