Autocamp overtager forhandlerskab af Carado autocampere

af Bjarne Søby
autocamp carado 250718

Autocamp i Låsby ved Århus har pr. d. 01. juli overtaget forhandlerskabet af Carado autocampere i Danmark. Og allerede nu kan man se de prisbillige autocampere i Autocamps showroom

 

Det har tidligere være PB Autocamper, der har stået for salget af Carado autocampere i Danmark, og at forhandling af mærket fremover vil varetages af Autocamp, skyldes et samarbejde mellem PB Autocamper og Autocamp for at udvikle og styrke salget i Danmark.

Det er Hymer gruppen, der står bag produktionen af Carado, og selvom Carado er betegnet som en ’indstigningsklasse’, som kommer Hymers know-how, erfaring og produktionsmetoder tydeligt til udtryk i Carado. Så der er tale om en prisbillig serie af autocampere med en høj kvalitet segmentet taget i betragtning.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Og allerede nu kan man se et udvalg af Carado autocampere i Autocamps udstilling. Pt. er der seks modeller udstillet, men der kommer snart flere til. Bl.a. Van-camperen Carado Entry, hvor prisen starter på kr. 439.000,-.

Hos Autocamp er man rigtig glad for det nye forhandlerskab. Carado passer nemlig fint sammen med Autocamps andre mærker – Adria, Eura Mobil, Karmann & Concorde.

Se mere her: autocamp.dk

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg