Holbæk Caravancenter klar med komplet pakke til nye campister

af Bjarne Søby

En pakkeløsning med virkelig alt til den nye campist! Dvs. en ny campingvogn med varme og mikroovn, fortelt, gasflaske, spejle til bilen, strømkabel, campingmøbler og meget mere. Det er hvad Holbæk Caravancenter nu kan tilbyde.

Mange vælger at holde ferie i Danmark i år, og da priserne på udlejning af sommerhuse og hytter sikkert hurtigt vil blive presset i vejret, vil en del nok kigge på camping som en mulig ferieform. Det har Holbæk Caravancenter taget konsekvensen af og lavet en pakkeløsning til nye campister, Det er en pakke, der indeholder alt hvad man skal bruge for at komme på camping – og vel og mærke, der kan bruges i mange år fremover.

Holbæk Caravancenter har købt 5 nye Adria Altea 432 PX hjem. Det er årgang 2020 modeller, så der er tale helt nye campingvogne. Der er varme og mikroovn i campingvognene, så de kan benyttes i ydersæsonen også.

  Adria Altea 432 PX Adria Altea 432 PX

Adria Altea 432 PX er indrettet med dobbeltseng, toiletrum med brus, køkken, siddegruppe og masser af plads til bagage

Adria Altea 432 PX er indrettet med dobbeltsengAdria Altea 432 PX er indrettet med dobbeltseng

Siddegruppen i Adria Altea 432 PXSiddegruppen i Adria Altea 432 PX

Der er en fin pladsfordeling i Adria Altea 432 PXDer er en fin pladsfordeling i Adria Altea 432 PX

Lille, men velfungerende køkken med køleskab, komfur og vaskLille, men velfungerende køkken med køleskab, komfur og vask

Toiletrum med brusToiletrum med brus

Bemærk Ergo-vasken. Den kan klappes op når den ikke er i brug. Det giver mere plads.Bemærk Ergo-vasken. Den kan klappes op når den ikke er i brug. Det giver mere plads.

De campingvogne sælges nu som en pakkeløsning med et Isabella Sunshine Plus fortelt med tæppe, campingservice, campingmøbler, gasflaske, spejle til bilen, strømkabel, vanddunk, spildevandsdunk og toiletvæsker til kun kr. 159.900, -. Normalprisen er kr. 165.666, -.

Der følger et Isabella Sunshine Plus og tæppe medDer følger et Isabella Sunshine Plus og tæppe med

Også campingmøbler og  campingservice er med i pakkenOgså campingmøbler og  campingservice er med i pakken

Det er virkelig billigt, og godt tænkt af Holbæk Caravancenter. På den måde kan nye campister hurtigt komme i gang med campinglivets glæder. Det er måske netop pga. af den innovative tilgang, vilje til at tænke ud af boksen, god rådgivning og et højt serviceniveau, der har gjort Holbæk Caravancenter til en af Danmarks mest sælgende campingforhandlere.

De 5 ’pakkeløsninger’ er klar til levering nu, så kig forbi Holbæk Caravancenter og se den opstillet i deres udstilling.

Prøv også at læse disse indlæg