Brohallen har etableret en stor afdeling med fritidstøj

af Bjarne Søby
brohallen tuxer 2017 01

Caravan Centret Brohallen har skabt en shop i shoppen – nemlig med fritidstøj til campister. Shop’en er indbydende, og naturligvis med prøverum. Og det er blevet populært blandt campister i Sydsjælland og på Lolland/Falster.

– Camping er ikke bare campingvogne og telte. Det handler om at have det godt og føle sig veltilpas. Det er nok derfor, at vi har oplevet en stigende efterspørgsel på fritidstøj fra vores kunder, og vi er rigtig glade for at vi nu i Brohallen også kan tilbyde dette, siger Bettina Kjær Rützou fra Caravan Centret Brohallen.

brohallen tuxer 2017 01Tuxer Fritidstøj findes i mange designer og farver

 

brohallen tuxer 2017 01Caravan Centret Brohallen har en stor afdeling udelukkende med fritidstøj

 

Fritidstøj har altid været populært blandt campister. Men der er sket meget på området siden 70’ernes farvestrålende ’camping-habitter’.

brohallen tuxer 2017 01Tuxer laver fritidstøj til alle årstider – let beklædning til brug om sommeren og som her på skiferien

– Udvalget er meget bredt og meget omfattende. Vi har lavet en stor afdeling i vores udstilling udelukkende med fritidstøj og –tilbehør. Her er alt fra shorts, bukser, skjorter, jakker, T-shirts til gummistøvler. At vi netop er glade for at blive Tuxer-forhandler skyldes, at vu nu kan tilbyde funktionelt fritidstøj i smart design og høj kvalitet til en meget fornuftig pris, siger Bettina Kjær Rützou.

brohallen tuxer 2017 01I Brohallens afdeling for fritidstøj finder man alt fra shorts, bukser, skjorter, jakker, T-shirts til gummistøvler.

Men en central placering i Nykøbing Falster har Caravan Centret Brohallen fået forhandling af Tuxer Fritidstøj på Lolland-Falster samt hele Syd-sjælland.

Se mere her: Caravan Centret Brohallen, Tuxer

Prøv også at læse disse indlæg